Bărbatul Taur Îndrăgostit, în Relații, Personalitate

Probabil cel mai de încredere bărbat la zodiacului, bărbatul Taur este înainte de toate un om de nădejde, pe care te poţi baza atât ca prieten cât şi ca iubit. Asemenea celorlalţi nativi din zodiile de pământ, bărbatul Fecioară şi bărbatul Capricorn, Taurul este pragmatic, cu picioarele pe pământ, e genul de bărbat care crează relaţii de lungă durată, care chiar dacă poate sunt mai cuminţi şi mai liniştite, sunt de cale lungă. Fiind un semn yin, receptiv, este adesea, asemenea Femeii Taur, introvertit sau chiar timid. Asemenea bărbatului Peşti, se lasă descoperit mai lent, doar de cei care se apropie de el la un nivel profund. Nu prea este genul care să creeze relaţii superficiale, doar de suprafaţă sau de complezenţă.

Fiind al doilea semn al zodiacului, se spune adesea că bărbatul Taur continuă ceea ce a început bărbatul Berbec şi nu a dus la bun sfârşti. Asta pentru că este genul de bărbat care munceşte cu pasiune şi dăruire. Nu îl deranjează rutina sau să lucreze la acelaşi proiect pe termen lung, ci este interesat să ofere calitate şi să progreseze pas cu pas în ceea ce face. Născut sub guvernatorul său Venus, la fel ca bărbatul născut în zodia Balanţei, emană frumuseţe şi iubire, şi deopotrivă este atras de ceea ce este frumos şi plin de iubire.

Pentru că este mai relaxat şi are o fire mai liniştită, nu te prea poţi aştepta de la acest bărbat să îţi oferte aventuri palpitante şi experienţe care să îţi taie răsuflarea. În schimb, dacă doreşti statornicie, o relaţie de lungă durată şi un bărbat pe care să te poţi baza oricând ai nevoie, bărbatul Taur este ideal pentru tine.

Bărbaţii Taur – ce femei preferă ei?

Fiind cei mai loiali bărbaţi ai zodiacului, e lesne de înţeles că fidelitatea este una din valorile lor principale de viaţă. Asftel, vor aştepta ca şi partenera lor să le fie fidelă, şi vor suferi enom dacă se va dovedi că nu este aşa. Această fidelitate nu se referă doar la posibilitatea ca partenera să îi înşele cu un al bărbat. Fidelitatea înseamnă pentru Taur şi ca ea să fie acolo, lângă el, în momentele dificile în care are cea mai mare nevoie.Pentru că s-a născut într-o zodie venusiană, bărbatul Taur este un bărbat care emană frumuseţe, atât la nivel fizic cât şi la nivel comportamental. Este foarte puţin probabil ca acest bărbat să fie vulgar sau să se comporte urât cu femeile. În general, are tipologia lui Romeo, un curtenitor care abordează femeile cu flori şi poezii. Este, la rândul său, atras de frumusetea feminină. Atrage femeile mai ales prin comportamentul său curtenitor, dar acest comportament nu este unul de Don Juan. El este un romantic înnăscut, care realmente apreciază şi respectă femeile, nu le cucereşte doar pentru a le părăsi. Preferă o relaţie romantică de durată decât mai multe aventuri de scurtă durată şi fără semnificaţie romantică.

Femeia cât mai naturală cu putinţă

Naturaleţea este una din calităţile pe care bărbaţii Taur le adoră la femeia de lângă ei. Preferă femeile machiate şi îmbrăcate în mod natural celor cu gene false şi extensii. Preferă femeile care se exprimă liber celor false, care îşi ascund emoţiile şi poartă tot felul de măşti. Preferă femei deschise, simple, cu care să poată lega o conexiune naturală şi frumoasă. Se poate simți copleșit sau chiar obosit de o femeie foarte exuberantă sau extrem de comunicativă, cum ar fi Femeia Gemeni. De asemenea, o femie extrem de elegantă şi rafinată cum e nativa din zodia Leului l-ar putea intimida.  În schimb, o femeie care emană naturaleţe, cum este femeia Fecioară, sau o femeie cu picioarele pe pământ, cum este femeia Capricorn, ar putea face pereche bună cu nativul din zodia Taur.

Femeia extrem de feminină

În societatea din ziua de azi, din păcate tot mai multe femei, gândindu-se doar la carieră sau la statutul social, uită să îşi cultive latura feminină. Aceste femei nu reuşesc să îl atragă pe un bărbat născut în zodia Taurului, pentru că el va alege întotdeauna o femeie asemenea zeiţei Venus, cum este femeia Balanţă. Vocea subţire şi blândă, gesturile delicate, părul lung şi rochiile vaporoase îl fac pe acest bărbat să se topească.

Femeia care iubeşte să fie gospodină

Taurul este cel mai mâncăcios şi pofticios semn al zodiacului. De aceea, o femeie căreia îi face plăcere să gătească poate să îl cucerească prin deliciile pe care le prepară. Cel mai probabil, cel care a inventat zicala Dragostea trece prin stomac  a fost un nativ al zodiei Taurului. Fiind o persoană destul de comodă şi confortabilă, îi face plăcere să aibă aproape o femeie care să trebăluiască prin casă, să gătească sau să se ocupe de grădină. Desigur, asta nu înseamnă că el consideră că femeia ar trebui să stea toată ziua la cratiţă. Pur şi simplu apreciază mai degrabă o cină romantică în doi, in propria sufragerie, decât o ieşire în club sau la o petrecere.

Femeia care iubeşte animale

Pentru un bărbat născut în zodia Taur, este foarte important ca femeia de lângă el să îl mângâie, să îl îmbrăţişeze, să îi ofere afecţiune. De aceea, când vede femei care îngrijesc şi iubesc animalele, subînţeleg că aceste comportamente vin în cazul lor în mod natural. Dacă o femeie este extrem de drăgăstoasă cu animăluţele, va fi drăgăstoasă şi cu el. De asemenea, Taurii sunt în general mari iubitori de animale. Este foarte posibil să deţină deja un animăluţ sau să îşi dorească să adopte unul. E de la sine înţeles că şi-ar dori ca şi partenera lor să le iubească animalul de companie.

Femeia cu suflet de artistă

Venusianul Taur este el însuşi un suflet de artist. Nu e de mirare că, în cazul acesta, doreşte ca sufletul lui pereche să aibă trăsături de artist, sau cel puţin să aprecieze arta. Cântăreţele sau iubitoarele de muzică, pictoriţele sau iubitoarele de galerii de artă, scriitoarele sau cititoarele îl vor atrage pe bărbatul Taur prin talentele şi pasiunile lor comune. Spre exemplu, Femeia Peşti poate fi foarte compatibilă cu bărbatul Taur din acest punct de vedere.

Bărbatul Taur în Relaţiile de Dragoste

Fiind un semn yin, receptiv, bărbatul Taur este adesea introvertit sau chiar timid. Poate părea cel mai retras din grup, nu îi place să epateze sau să fie în centrul atenţiei. De aceea, de multe ori sunt ei înşişi atraşi de femei foarte comunicative, care vorbesc mult şi care sunt joviale, pentru a-i completa.

Taurul îşi doreşte cel mai mult într-o relaţie să fie iubit şi să primească afecţiune. Este genul de bărbat care nu intră foarte uşor într-o relaţie, iar atunci când intră, o face cu gândul să fie acolo pe viaţă. Îi place să fie comod, şi îi plac situaţiile previzibile. De cele mai multe ori îi place rutina, şi vrea ca toate lucrurile să fie bine planificate, făcute din timp. Nu este neapărat o persoană spontană, iar dacă primeşte invitaţii spontane şi nu reuşeşte să se pregătească din timp, acest lucru îi poate provoca disconfort sau chiar anxietate.

Poate fi un bărbat foarte blând, dar nu este nici pe departe bleg sau mototol. Bărbatul Taur este un bărbat puternic, cu tărie de caracter şi cu o gândire solidă. Nu se prea bagă în seamă şi nu intră în discuţii neîntrebat, dar convingerile sale sunt adesea puternice şi nu îi place să intre în conflicte.

Cum seduci bărbatul Taur?

Acest bărbat poate fi compatibil cu mai multe tipuri de femei, dar totuşi, o compatibilitate mai mare ar avea cu femeile pragmatice şi relaxate, cu care să petreacă timp de calitate împreună şi să creeze conexiune şi intimitate.

Fii autentică

Una dintre valorile de bază pe care bărbatul Taur le caută la partenera lui este autenticitatea. Fii cât poţi tu de sinceră şi nu încerca să pari ceea ce nu eşti. Acest bărbat are o intuiţie deosebită, fiindu-i extrem de uşor să citească în spatele măştilor pe care cei din jur le afişează. Arată-te exact aşa cum eşti tu, indiferent ce bărbati ai vrea să cucereşti, pentru că mai devreme sau mai târziu, tot va ieşi la iveală adevărata ta personalitate. Şi e mult mai important ca cel care te iubeşte să te iubească pentru ceea ce eşti cu adevărat, nu pentru o imagine falsă pe care ai afişat-o.

Fii feminină

Desigur, e bine să rămâi autentică, deci nu încerca să îţi schimbi personalitatea, dacă nu simţi asta. Totuşi, orice femeie are în ea o energie feminină pe care multe nu ajung să o descopere integral niciodată. În societatea actuală, femeile încearcă de multe ori să lucreze cot la cot cu bărbaţii, să concureze cu bărbaţii, să fie bărbate. Chiar dacă această atitudine te ajută la locul de muncă şi pe alte planuri, încearcă să nu o aduci şi în relaţia de cuplu.

Descoperă-ţi feminitatea şi arat-o partenerului tău. Poţi face cursuri de dans. Poţi merge la salon sau la spa pentru a te relaxa. Întreţine un grup de prietene cu care să te vezi constant şi cu care să împărtăşeşti activităţi şi discuţii feminine. Caută un parfum senzual care să te reprezinte. Caută îmbrăcămintea care îţi pune în evidenţă cel mai frumos latura feminină. Şi nu uita, comportamentul tău, mai ales faţă de el, nu trebuie să fie niciodată grosolan sau vulgar, altfel îl vei alunga.

Ai răbdare cu el

Fiind un semn fix, schimbarea vine destul de greu la Bărbatul Taur. Schimbare poate însemna şi faptul că schimbă viaţa de bărbat singur cu viaţa de bărbat aflat într-o relaţie de dragoste. Chiar dacă îşi doreşte o parteneră şi îşi doreşte să fie iubit, schimbările trebuie făcute cu paşi mărunţi în cazul lui. Altfel, le poate percepe ca fiind foarte bruşte şi s-ar putea să se sperie şi să devină reticent.

Fii blândă şi iubitoare

Taurul iubeşte compasiunea şi blândeţea, iubeşte empatia şi altruismul. Nu îi plac persoanele nemiloase, crude, insensibile sau egoiste. Despre el se spune uneori că poate fi egoist sau încăpăţânat. Tocmai de aceea, o femeie iubitoare şi altruistă îl poate ajuta să îşi observe defectele, şi îl poate învăţa ca, la rândul lui, să devină blând şi iubitor.

Stabiliţi o rutină comună

După cum spuneam, Taurul are nevoie de stabilitate şi de siguranţă, şi din cauza aceasta este adesea atras de activităţi repetitive, care pentru alţii pot părea de rutină sau plictisitoare. Pentru a-i crea acest sentiment de siguranţă, puteţi crea o rutină împreună, mai ales la începutul relaţiei. Fie că e vorba de a bea cafeaua în pat împreună în fiecare dimineaţă, fie că e vorba de a mergem împreună la cumpărături duminica. Taurului îi plac mai ales activităţile practice, lumeşti, deci puteţi găsi pentru început o activitate simplă, de care să vă ţineţi constant.

Comportamente care îl alungă din viaţa ta

Desigur, dacă te atrage, şi mai ales dacă ai ajuns să îl iubeşti, nu ai vrea să îl alungi din viaţa ta. Iată câteva din lucrurile care îi displac, şi pe care poate ar fi bine să le eviţi pentru a nu strica relaţia:

Instabilitatea

Dacă eşti o persoană temperamentală, care îşi schimbă frecvent intenţiile sau opiniile, s-ar putea să îl zăpeceşti de cap şi să îl alungi de lângă tine. Taurului îi plac persoanele stabile şi consecvente, dacă se poate, chiar predictibile. Dacă eşti extrem de schimbătoare, va simţi că nu se poate baza pe tine şi că nu te poate cunoaşte cu adevărat, iar asta îi va produce frustrare.

Infidelitatea

Fiind probabil cel mai fidel semn al zodiacului, pune mare preţ pe loialitate în relaţia de cuplu. Astfel, aşteaptă ca ceea ce el oferă să şi primească înapoi. Prin fidelitate nu înţelege doar ca partenera să nu îl înşele cu alt bărbat. Taurul are nevoie şi să ştie că iubita lui va fi alături de el atunci când are nevoie, la bine şi la greu.

Lăcomia şi cheltuielile excesive

Deşi acestui bărbat îi place să câştige mulţi bani, munceşte mult pentru ei şi nu îi place risipa. Ceea ce el câştigă este mai ales în folosul familiei, şi îi place cu precădere să obţină confort şi mai ales calitate de valoarea banilor pe care îi cheluie. De aceea, nu îi plac femeile risipitoare, care aruncă cu o căruţă de bani pe zeci de noi perechi de pantofi sau haine, doar pentru că s-au plictisit de cele vechi. În general, îi place să cumpere haine de calitate, care să fie durabile şi să se poată refolosi mult timp, dar să aibă şi un aspect plăcut şi să fie plăcute la atingere. Ar prefera o femeie care să privească în mod similar obiectele pe care le cumpără, şi să nu fie risipitoare.

Bărbatul Taur în planul amoros

Taurii sunt printre cei mai buni amanţi ai zodiacului. Sunt foarte atenţi la partenerele lor, şi foarte interesaţi ca ele să se simtă bine în timpul actului amoros. Nu le place să fie spontani nici când vine vorba de a face dragoste. Ar vrea să ştie din timp, să facă un duş înainte şi să se dea cu parfum, să se simtă pregătiţi şi seducători. Pentru femei, aceste aspecte pot conta, pentru că nu se grăbesc şi ştiu să ofere un preludiu de calitate. Dar pentru femeile mai spontane şi mai focoase, cum ar fi Femeia Berbec, s-ar putea ca acest bărbat să nu fie un partener compatibil.

Nu au neapărat foarte multă imaginaţie în dormitor. Să nu te aştepţi de la ei la prea multe jucării sau fantezii erotice. Sunt mai degrabă adepţi al amorului clasic, romantic, dar pe acesta îl stăpânesc cu desăvârşire. Au foarte multă energie amoroasă, şi le place să facă amor foarte des, dacă se poate cu regularitate, după un program fix.

Pentru că este un semn de pământ, fix, poate fi uşor încăpăţânat. S-ar putea să nu fie prea deschis la noile tale idei sau fantezii. Astfel, dacă îţi doreşti să aduci un strop de picanterie în dormitor, e nevoie să ai răbdare cu el. Să îi introduci ideea mai întâi foarte subtil, apoi să ai răbdare să se obişnuiască cu ea. Chiar dacă îi este dificil să iasă din vechile obiceiuri în care se simte înrădăcinat, totuşi îşi iubeşte mult partenera, şi sunt şanse să facă orice pentru ea, dacă ştie cum să îl ia.

Amorul cu Bărbatul Taur

Fiind o zodie venusiană, Taurul este foarte atent la simţuri. În mod deosebit, este stimulat de gust şi miros. Cu un parfum îmbietor, cu uleiuri esenţiale şi lumânărele parfumate amplasate în dormitor, îi poţi stârni pofta şi îl poţi seduce. Cum este şi foarte pofticios, poţi experimenta în dormitor cu fructe, ciocolată sau frişcă pe care să le savureze direct de pe corpul tău.

Atunci când doreşte să seducă o femeie, va pregăti un mediu foarte romantic pentru a o cuceri. Lumânări parfumate, o sticlă de vin, parfum şi muzică în surdină: acesta este bărbatul care ştie cum să aducă romantismul în viaţa unei femei.

Este un adept al plăcerilor, atât senzorial cât şi erotic. Pare că nu se mai satură, oricât de mult ar primi. Dar atenţie! El nu este genul de bărbat cu care să joci jocuri şi cu care să te prefaci că nu vrei să te laşi cucerită. O astfel de abordare merge de exemplu la bărbatul Berbec. Pe bărbatul Taur îl plictiseşte, şi rişti să se întoarcă pe partea cealaltă şi să se culce.

Gelozia şi posesivitatea bărbatului Taur

Taurii sunt în general extrem de posesivi când vine vorba de bunurile şi de banii lor. Această posesivitate se poate extinde şi în viaţa de cuplu, dacă nu sunt atenţi, devenind posesivi şi cu partenera. Taurul nu este genul de bărbat care să se simtă aţâţat atunci când acorzi atenţie altui bărbat. Dimpotrivă, va interpreta acest lucru ca pe o lipsă de loialitate şi îi va scădea respectul pentru tine. Taurul îşi alege partenera pe viaţă, sau cel puţin pe termen lung. De aceea nu vrea să o vadă cucerind alţi bărbaţi sau flirtând cu ei.

Învaţă să îl respecţi şi să îl iubeşti, să îi oferi afecţiune, amor şi fidelitate. Vei avea alături un partener bun şi altuist, care te va îngriji şi îţi va rămâne loial.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre relaţiile de cuplu şi compatibilitate, şi mai ales despre întâlnirile amoroase, îţi recomand să citeşti Marte şi Venus in dormitor sau  Marte şi Venus la întâlnire, scrise de Dr. John Gray.

Disclaimer: linkul către această carte este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra cartea folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Imagine featured de James Barr @jamesoliverbarr via UnsplashLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *