Femeia Taur – Dragoste, personalitate, caracter, psihologia femeii din zodia Taur

Ea însăși este Venus din Milo! Născută sub guvernatorul Venus, femeia Taur este una dintre cele mai feminine și frumoase femei ale zodiacului. Dar, deși are frumusețea și gingășia unei zeițe, femeia din zodia Taur este totuși cu picioarele pe Pământ, fiind una dintre cele mai pragmatice și independente femei ale Zodiacului.

Venus este și planeta simțului artistic, reprezentând tot ce e frumos, inclusiv artele. De aceea, majoritatea acestor native au o înclinație încă din naștere spre artă – fie că sunt atrase de muzica, poezia sau tablourile create de alții, fie că sunt ele însele artiste care dau naștere unor opere de artă.

Pentru că guvernatorul acestei zodii este un semn yin, receptiv, nativele au o predispoziție spre a fi introvertite. Asemenea femeilor născute în zodia Pești, ele se lasă descoperite mai lent, doar după ce aleg persoanele în fața cărora își permit să fie vulnerabile. Mai în glumă, mai în serios, se spune că Femeia Taur continuă treaba lăsată neterminată de predecesoarea sa, Femeia Berbec, care în general este mai impulsivă și nu duce întotdeauna la bun sfârșit activitățile pe care le începe.

Femeia din Zodia Taur

Perioada Taurului: 21 Aprilie – 20 Mai

Asemenea bărbatului născut în zodia Taur, dar și femeii născute în Zodia Balanță, femeia Taur are ca guvernator planeta Venus. Acest lucru înseamnă că în momentul nașterii sale, soarele se afla în dreptul constelației Venus pe bolta cerească, ceea ce va determina ca întreaga viață a nativei să fie influențată de energia venusiană. Perioada în carede nasc femeile din această zodie este între 20 Aprilie și 21 Mai, dar pot exista mici diferențe în anumite cazuri.Frumoase, pragmatice, organizate, dar și poficioase sau lipsiste de spontaneitate, acestea sunt câteva dintre atributele acestei femei fascinante.

Personalitatea Femeii Taur
Personalitatea Femeii Taur, imagine de Andrea Piacquadio via Pexels

Personalitatea și trăsăturile de caracter ale Femeii Taur

Taurul este o zodie de Pământ (la fel ca femeia Fecioară şi femeia Capricorn), motiv pentru care această nativă este într-o legătură atât de strânsă cu elementul Pământ, atât la propriu cât și la figurat. Îi place să grădinărească, preferă să guste cu poftă roșii proaspete din grădină, dar este și extrem de bine organizază și cu picioarele pe Pământ, fiind una dintre persoanele pe care te poți baza atunci când ai mai mare nevoie.

Are un caracter integru, se ține de cuvânt și își onorează promisiunile. Este și una dintre cele mai loiale femei ale zodiacului. Pentru această nativă este extrem de importantă stabilitatea și confortul. Nu își dorește neapărat o locuință luxoasă, dar are nevoie de o locuință frumoasă, călduroasă, pe care să o considere căminul ei. Fiind mai degrabă introvertită, e important pentru ea să se poată refugia în confortul casei sale.

Se spune că este și gurnamdă, făcându-i o deosebită plăcere să guste cele mai alese bunătăți, și uneori îi place și să gătească. Cum căminul este important pentru ea, îi face plăcere și să asigure confortul și curățenia căminului, sau să îl decoreze și să îl îngrijească în așa fel încât acesta să emane atmosfera caldă de familie.

Calitățile Femeii Taur

Această femeie fermecătoare are o serie de calități deosebite, care o fac să se evidențieze în comparație cu celelale femei ale zodiacului. Câteva dintre cele mai importante ar fi:

Frumusețea și Feminitatea

Fiind reprezentanta zeiței Venus pe Pământ, asemenea femeii din zodia Balanţă, nativa din zodia Taur este o frumusețea întruchipată, având trăsături extrem de elegante și feminine. Și comportamentul este pe măsură, femeia Taur vorbind și comportându-se cu o deosebită finețe. Este absolut surprinzător să auzi o femeie Taur vorbind urât sau înjurând, un astfel de comportament nefiind deloc aliniat cu caracterul lor suav și docil. Dacă totuși se întâmplă să manifeste acest tip de comportament, cel mai probabil este împrumutat din societate, și ar fi ideal pentru ea să se dezvețe de el.

Puterea și individualismul

Chiar dacă este zeița frumoasă a zodiacului, femeia Taur are totuși coarnele ei care îi pot da un grad de încăpățânare. Totuși, se descurcă destul de bine cu tot ce ține de organizarea lumii în care trăiește. Este pragmatică, știe ceea ce are de făcut, tace și face. Puterea ei este și una fizică dar și una emoțională. Are o deosebită capacitate de a face față stresului, motiv pentru care reușește să obțină ceea ce își dorește.

Femeia Taur
Femeia Taur, imagine de Japheth Mast@japhethmast

Simțul artistic

Unele sunt pictorițe, altele sunt actrițe. Unele scriu frumos, altele citesc poezii frumoase. Sunt parcă desprinse din operele lui Shakespeare, atât sunt de romantice și de fascinante. Femeile Taur se definesc prin iubirea pe care o poartă artei, atunci când o admiră sau când o creează ele însele.

Loialitatea Femeii Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai loiale femei. În primul rând, dacă a promis ceva, se ține de cuvânt. Este o femeie autentică și are o personalitate puternică, fiindu-ți alături atunci când ai nevoie de ea, indiferent dacă ești coleg, prieten sau faci parte din familia ei. Această loialitate este exprimată îndeosebi în plan romantic. Fiind un semn fix, Taurul își alege un partener pe care își dorește să îl păstreze pe termen lung. Dorește loialitate și de aceea și oferă loialitate. Această loialitate se manifestă atât în plan amoros cât și în general, în plan relațional. Va fi alături de persoana iubită indiferent ce dificultăți va întâmpina aceasta. Totuși, pentru a-i câștiga încrederea, vei avea de lucru, pentru că acestă femeie nu se deschide foarte ușor.

 

Femeia Taur
Femeia Taur, imagine de Andriyko Podilnyk@yirage via Unsplash

Defectele Femeii Taur

După cum o spune chiar numele zodiei, această femeie poate fi încăpățânată. Chiar dacă e perseverentă și riguroasă, poate fi lipsită de spontaneitate. Pentru că iubește confortul, poate cădea în extrema legată de comoditate. Iată câteva dintre defectele Femeii Taur:

Încăpățânată și temperamentală

Asemenea nativei din zodia Leului, şi Tăuroaica are o deosebită rezistență la stres, și pentru că se încăpățânează să muncească mult pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, această femeie riscă să acumuleze mult stres în intrior. De asemenea, fiind introvertită, nu își exprimă foarte des sentimentele, mai ales cele negative atunci când o deranjează ceva, iar din acest motiv, poate acumula multe frustrări la nivel emoțional. Dacă pe deasupra stresului se acumulează și mult disconfort emoțional, femeia Taur poate izbucni, ceea ce îi ia de obicei prin surprindere pe cei care o știu ca fiind o femeie puternică și rezervată. Încăpățânarea specifică zodiei Taurului o poate face să fie inflexibilă, ceea ce poate genera conflicte, dacă nu reușește să își stăpânească emoțiile.

Rezistentă la schimbare

Zodia Taur, asemenea zodiilor Leu și Scorpion, este o zodie fixă, motiv pentru care nativii din aceste zodii fac foarte rar schimbări, iar și atunci când le fac, întâmpină multe dificultăți. Desigur, exită și excepții, dar în multe cazuri, femeile Taur preferă să nu își schimbe prea des locul de muncă, partenerul, adresa sau meniul favorit de la restaurant. Spre deosebire de Femeia Săgetător, spre exemplu, care se plictisește repede și are nevoie de varietate, femeia Taur are nevoie de confort și de o oarecare rutină. Afinitatea pentru rutină poate fi un avantaj în anumite domenii. De exemplu, poate să îi fie de folos la locul de muncă dacă postul implică să ai multă răbdare și să fii perseverent, dar poate pune probleme în situația în care schimbarea este necesară. Totuși, acestei femei nu îi este imposibil să facă schimbări, doar că are nevoie să știe din timp de ele, pentru a se putea pregăti și organiza.

Dacă eşti o femeie născută în zodia Taur şi eşti interesată de dezvoltarea personală, îţi recomand să citeşti cartea lui Dale Carnegie care te învaţă cum să devii remarcabilă, chiar irezistibilă pentru cei din jur. Iar dacă te interesează să progresezi în relaţia de cuplu, îţi recomand cartea Marte şi Venus a lui John Gray.

Menţiune: linkul către aceste cărţi sunt linkuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra cartea folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Lipsită de spontaneitate

Siguranța și confortul sunt calități extrem de importante pentru Femeia Taur. Ea simte o mare nevoie să se poată organiza din timp atunci când e nevoie să mearga undeva. De aceea, i se reproșează că este lipsită de spontaneitate. Pentru un bărbat dintr-o zodie de foc, precum Berbecul sau Săgetătorul, acest comportament ar putea fi un defect. În cazul bărbaților care sunt în continuu puși pe aventuri, cum e bărbatul Gemeni, o femeie Taur le-ar putea părea prea comodă sau chiar leneșă. Important e să întâlnească un bărbat compatibil, care să nu considere aceste atribute ca fiind defecte.

Gingasia Femeii Taur
Gingasia Femeii Taur, imagine de Taylor Harding@taylorjamesphotos

Pentru a înţelege mai bine personalitatea din perspectiva astrologică, este important să discernem între trăsăturile sufleteşti, date de poziţia Soarelui, şi trăsăturile comportamentale, date de poziţia Ascendentul Zodiacal.

Femeia Taur În Relații

Femeii Taur îi place în mod deosebit să fie răsfățată. Fie că e vorba de a primi flori sau ceva dulce, fie că i se spun cuvinte frumoase de amor. Din exterior, poate părea extrem de calmă, dar aceasta poate fi doar o mască pe care o poartă pentru a se proteja, pentru a nu-și arăta vulnerabilitatea. Se întâmplă adesea ca nativele din zodia Taur să fie extrem de romantice, și să fie îndrăgostite până peste cap de un Romeo la care visează.

Femeia Taur în Relațiile de Dragoste

Ea știe să se poate cu multă grijă și afecțiune cu partenerul său romantic, dar îi va lua mai mult timp până când va decide să se deschidă sufletește față de un bărbat. Fiind introvertită, preferă să analizeze tot ce e în jurul ei înainte să se implice, și abia atunci când știe că are în față teren sigur începe să își deschidă sufletul.

Femeia Taur face parte din semnele zodiacale fixe. Din acest motiv, în momentul în care alege un partener, vrea un iubit de cale lungă. Nu îi place să facă prea multe schimbări pe plan amoros, de aceea vrea ca atunci când își alege iubitul, să fie desul de sigură că e sufletul său pereche. Prin natura sa, ea nu este o ființă geloasă, fiind mai degrabă fină și delicată în comportament. Totuși, poate deveni geloasă atunci când este provocată. Acesta nu este un comportament pe care ea să îl tolereze tocmai din cauza loialității, care este o calitate extrem de importantă pentru ea. Pentru că oferă loialitate, vrea să primească la schimb loialitate, ceea ce ar putea găsi usor la un bărbat Rac dar i-ar fi mai dificil să găsească la un bărbat dintr-un semn mutabil, cum ar fi Bărbatul Gemeni. De aceea, un bărbat care o provoacă să fie geloasă, s-ar putea să o alunge definitiv, așa că ar fi mai bine să nu se joace cu acest aspect.

Îi place să fie curtată în stilul în care Julieta a fost curtată de Romeo, și preferă bărbații simpli și cu o abordare clasică. Înainte să se implice la nivel intim și amoros, ea are nevoie să se asigure că relația îi va oferi siguranță și stabilitate, iar abia mai apoi va începe să se deschidă. Există situații în care iese cu un bărbat de mult timp, și deși el consideră că relația este serioasă, s-ar putea ca totuși ea să nu fie hotărâtă dacă el e sau nu alesul inimii sale.

În momentul în care a decis că bărbatul de lângă ea este iubirea vieții sale, îl va copleși cu iubire pură, afecțiune și senzualitate. Nu este genul de femeie care are nevoie să fie întreținută, sau pe care un bărbat să se simtă nevoit să o tot amuze sau să o distreze. E mai relaxată și mai confortabilă, dar oferă multă iubire, blândețe și rafinament.

Pentru această femeie, flirtul vine în mod natural, are senzualitatea și romantismul în sânge. Când iubește, este dispusă să sacrifice tot ce are pentru bărbatul din viața ei. Are mare nevoie de o relaie de cuplu în viața ei pentru a se simți împlinită. Este plină de dulceață, blândă și are extrem de multă răbdare. Nu pare niciodată disperată pentru a atrage un bărbat, se vede că este o femeie independentă și autentică. Senzuală și feminină, este extrem de atrăgătoare și râvnită de mulți bărbați.

Femeia Taur pe planul amoros

Nativa din zodia guvernată de Venus are nevoie să fie curtată, mângâiată și răsfățată pentru a se deschide pe plan amoros. Are nevoie de un preludiu mai lung și mai atent pentru a se deschide pe plan amoros, la fel cum are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se deschide emoțional față de iubitul său. Își dorește să fie sărutată și atinsă în toate felurile posibile. Vrea să fie răsfățată și venerată. Vrea să devină una cu iubitul ei. Pentru nativa din zodia Taur, erosul nu există fără amor, iar actul amoros este o dovadă de dragoste și o posibilitate de a crea o conexiune intimă cu partenerul.

Actul amoros este văzut ca extrem de important în relația de cuplu, tocmai datorită intimității pe care o creează între parteneri. Captivantă în dormitor, își surpinde adesea partenerul prin intensitatea cu care trăiește uniunea amoroasă. Îi place să fie sedusă și să seducă în continuu, îi place să se joace și să experinteze. Acest aspect poate fi surpinzător pentru paretenrul Femeii Taur, pentru că în general personalitatea ei nu este spontană și aventuroasă. Totuși, pe plan amoros, îi place să se descătușeze, să experimenteze, să se joace, să adore și să fie adorată. Nu e deloc genul de femeie care să vâneze doar atingerea orgasmului. Mai degrabă se delectează cu întreaga experiență amoroasă, care îi place să dureze cât mai mult, să îi satifacă toate poftele. Are nevoie atât de preludiu cât și de postludiu, și de un bărbat care să savureze actul amoros moment cu moment alături de ea.

Cum cucereşti femeia Taur
Cum cucereşti femeia Taur, imagine de Mike Marrah@mikemarrah via Unsplash

Cum cucerești Femeia Taur

Femeia Taur este adesea atrăgătoare și independentă, atât pe plan personal cât și profesional. De aceea, ea își caută perechea într-un bărbat pe măsură. În plus, vrea să vadă în bărbatul de lângă ea că are potențial, și că are capacitatea de a-i oferi siguranța și stabilitatea de care are nevoie, dar si romantismul, loialitatea și încrederea pe care e dispusă să le ofere la rândul ei.

Iată câteva sfaturi în cazul în care ți s-au aprins călcâiele după o nativă a zodiei Taur:

  • Încearcă să arăți impecabil. Femeia Taur este extrem de frumoasă și dorește un partener pe măsură. Nu este neapărat ca bărbatul de lângă ea să fie extrem de frumos, dar e important să fie îngrijit și să se îmbrace cu gust.
  • Arată că ai încredere în tine. Femeia Taur este independentă, deci nu se va lipi de un bărbat doar pentru a nu rămâne singură. Ea vrea lângă ea un bărbat pe măsura ei, care să lase să se vadă ca are încredere în el. Nu trebuie să fie ostentativ, ci doar stăpân pe sine și pe capacitățile sale.
  • Fii un bărbat de succes. Pentru că îi place să se simtă în siguranță lângă bărbatul inimii sale, vrea să vadă că acesta este un bărbat de succes pe plan profesional. Ea nu dorește lux sau cadouri scumpe, vrea doar să știe că se poate baza pe iubitul ei la nevoie, și vrea să îl poată admira pentru realizările sale.
  • Scoate-o în natură. Deși e delicată și rafinată, femeia Taur nu este genul care să se cazeze doar la hoteluri de 5 stele și să mănânce la restaurante de lux. Adoră natura și mediul înconjurator, pământul și aerul curat. De aceea, o poți cuceri dacă o duci în locurile protrivite.

 

Imaginea featured de Melan Cholia@melan_cholia_photography via Unsplash.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *