Bărbatul Gemeni în pat, îndrăgostit şi în relaţii

Fiind una din zodiile mutabile, bărbatul Gemeni, asemena femeii Gemeni, poate fi destul de schimbător. Acest aspect se poate manifesta în două feluri. Dacă ştie să îşi folosească această predispoziţie în mod pozitiv, bărbatul Gemeni devine foarte adaptabil şi flexibil. Dar dacă o foloseşte în sens negativ, poate însemna că este extrem de schimbător, chiar instabil. Se diferenţiază foarte mult de bărbaţii din zodiile fixe, cum este spre exemplu bărbatul Taur. Dacă Taurul îl scoţi extrem de greu din casă, Gemenii nu ştii cum să faci să îi mai ţii din când în când în loc.

Personalitatea Bărbatului Gemeni

Având o personalitate şi o gândire cu precădere pozitivă, bărbatul Gemeni este tot timpul în căutarea de noi aventuri şi noi provocări. Inoncent, cu mult umor şi pus pe joacă, are sufletul unui copil, dar poate să îi fie frică de emoţiile pe care le simte, sau să nu le cunoască. De asemenea, se poate să îşi schimbe starea de spirit foarte uşor, şi să pară că are chiar toane. Toate aceste aspecte se datorează faptului că Gemenii sunt un semn mutabil, schimbător, dar şi un semn dual. Altfel spus, Gemeni pot avea două personalităţi distincte, manifestându-le când pe una, când pe cealaltă, în funcţie de nevoi.

Atunci când ajungem să cunoaştem îndeaproape bărbatul Gemeni, şi să emaptizăm cu el la un nivel foarte profund, vom intra în rezonanţă cu energia dualităţii, şi vom reuşi să recunoaştem mai bine chiar aspectele duale din noi înşine. Poate fi o provocare să ştim tot timpul ce îşi doreşte şi să ne adaptăm în permanenţă după personalitatea lor schimbătoare. Gemenii, şi mai ales bărbaţii, sunt şi printre cei care au cea mai mare nevoie de atenţie, de a fi băgaţi în seamă şi de a fi cocoloşiti. Dar şi pentru ei poate fi destul de dificil să asimileze cele două personalităţi date de dualitatea din propria personalitate, emoţie pe care doar bărbatul Peşti o mai resimte din întreg zodiacul.Bărbatul Gemeni – ce femei preferă?

Femeile cu o personalitate interesantă sunt printre preferatele bărbaţilor Gemeni. Cum sunt într-o permanentă schimbare şi căutare a noutăţii şi a ineditului, vor alături de ei o parteneră pe măsură, care să îi intrige dar şi să vină cu surprize, să aducă noutate şi un aer proaspăt în relaţie. La fel ca în cazul bărbaţilor Balanţă, fiind extrem de inteligenţi, îi incită mai ales femeile la fel de inteligente, curioase, care citesc şi îi pot stârni cu conversaţii pe teme intelectuale.

Femeile pline de energie sunt, de asemenea, extrem de atrăgătoare pentru bărbaţii Gemeni. Cum ei înşişi au mare nevoie de varietate în viaţă, şi au multă energie prin care vor să facă de toate, cât mai multe activităţi, au nevoie de o femeie care să îi înţeleagă, să fie la fel de sociabilă ca ei, şi cu care să se poată prezenta în societate.

Se spune că atunci când un Geamăn se îndrăgosteşte, e greu să ne dăm seama cât va dura iubirea lui, tocmai datorită naturii lui schimbătoare. Are nevoie de schimbare constantă, şi de aceea o femeie care e mai degrabă adepta rutinei, cum ar fi Femeia Taur, s-ar putea să ajungă să îl plictisească. Îi plac femeile independente, care au viaţa şi pasiunile lor, şi care pot aduce în permanenţă un grad de noutate în relaţie.

Este genul de persoană care mai degrabă trăieşe momentul prezent, fiindu-i mai dificil să ajungă în profunzimile emoţiilor sale. Din acest motiv, se poate ca relaţiile cu femeile din zodiile de apă, cum ar fi femeile din zodia Peşti, care prin natura lor caută profunzime, să le lege mai greu. Totuşi, nu înseamnă că nu există posibilitatea unei relaţii de dragoste între un bărbat Gemeni şi o femeie Peşti. Extrem de important în determinarea compatibilităţii amoroase este şi descendentul fiecăruia, care ne spune despre planul care ne lipseşte în viaţă, pe care l-am putea completa prin aportul adus în viaţa noastră de un partener amoros.

Femeile care îi respectă libertatea sunt de nepreţuit pentru bărbatul Gemeni

Cel mai probabil, de multe ori bărbatul Gemeni este cicălit pentru că nu stă prea mult pe acasă, pentru că tot iese, pentru că are tot felul de activităţi în care nu îşi include şi partenera sau familia. Spre deosebire de bărbatul Rac, pentru care familia este pe primul loc, bărbatul Gemeni are nevoie de independenţă, de activităţi pe care să le facă de unul singur, fără parteneră sau fără familie, cu alte grupuri de prieteni. Este adesea bărbatul care iniţiază discuţii la magazin, la piaţă sau pe stradă, cu oameni necunoscuţi. Are o abilitate uimitoare de a-şi face prieteni şi de a lega cunoştinţe, iar aceasta este una din calităţile lui care îl împlinesc şi îl fac fericit.

Din acest motiv, are nevoie de o femeie alături, care să îi înţeleagă nevoia de independenţă şi de a socializa cu oameni noi. Pentru o femeie mai retrasă, care are nevoie de intimitatea camerei ei, cum e spre exemplu Femeia Scorpion, o astfel de viaţă poate fi frustrantă şi chinuitoare. De aceea, Geamănul ar fi mult mai compatibil cu o femeie dintr-o zodie de aer sau de foc, cum e femeia născută în zodia Berbec, o femeie independentă, plină de viaţă, care să îşi trăiască pasiunile şi visele proprii, şi care să nu îl sufoce.

Bărbatul Gemeni în pat – senzualitatea bărbatului Gemeni

Bărbatul Gemeni este un fel de copil, pare veşnic jucăuş şi zburdalnic, şi nu dă o importanţă ieşită din comun amorului. Pentru el e important ca actul amoros să fie ceva inedit, ieşit din comun, să aducă noutate. Îşi doreşte o parteneră care să îi ofere noi şi noi provocări pe plan erotic, fie că e vorba de a încerca ţinute noi, poziţii noi, sau jucării, fie că e vorba de a explora uleiuri pentru masaj, poziţii din kama sutra sau experienţe tantrice. Totuşi, femeia de lângă el trebuie să aibă grijă să nu îi descopere insecurităţile, pentru că atunci el se va închide.

Cum Gemenii au în permanenţă nevoie de schimbare, se spune despre ei că schimbă şi patenerii foarte des. Acest lucru poate fi adevărat, dar nu se întâmplă aşa întotdeauna. De fapt, Gemenilor le este frică de prea multă rutină în dormitor. Dar cu o parteneră căreia nu îi este frică să varieze şi să experimenteze, nu se vor plictisi uşor.

Cum să aprinzi un bărbat Gemeni?

Prin natura sa duală, bărbatul Gemeni reuşeşte să fie şi participant în actul amoros, dar şi observator. El reuşeşte să trăiască plăcerea amoroasă a actului, dar în acelaşi timp reuşeşte şi să se detaşeze şi să îşi observe, cu natura lui analitică, partenera. Urmăreşte ceea ce îi place acesteia, şi încearcă să îi ofere şi mai multă plăcere. Actul amoros poate fi pentru el o nouă oportunitate de învăţare, de a studia şi a urmări, de a analiza şi a memora.

Fiind foarte vizual, îi place să aibă în dormitor oglinzi, geamuri mari prin care să intre multă lumină, tocmai pentru a-şi putea aprecia şi analiza partenera. Nu este genul de analiză prin care îi măsoară din priviri proporţiile sau perfecţiunea, şi mai degrabă este un stimulent pentru el, care îl face să o dorească şi mai mult, să o adore şi mai mult.

Poate fi atras şi de pornografie sau de filmele erotice. Acesta nu trebuie să fie văzut ca un aspect negativ, e bine să recunoască ceea ce îi place şi să fie sincer, pentru a se putea crea intimitatea între parteneri. Este un bărbat foarte educat, îi place să citească şi să se documenteze, inclusiv pe terma amorului. S-ar putea să fi citit foarte multe cărţi şi articole legate de eros, s-ar putea să fie bine informat şi să te surprindă.

Zonele erogene ale bărbatului Gemeni

Părţile corpului care îi sunt cel mai uşor de stimulat sunt mâinile. Fie că te joci mângâiându-i antebraţele, fie că îi sugi degetele de la mâini, vei reuşi să îl aprinzi destul de uşor. În schimb, lui îi place să îşi folosească foarte mult buzele şi limba. Aşa că, aşteaptă-te să te înnebunească cu sărutări, pe buze şi nu numai!

Bărbatul Gemeni îndrăgostit – iubirea şi relaţiile de dragoste

Îi place să iasă cu cât mai multe femei, să le cunoască, să le curteze, să le cucerească. Pasiunea lui pentru cunoaştere şi varietate se regăseşte şi în interacţiunile pe care le are cu femeile. Îi este greu să se îndrăgostească de o singură femeie, iar atunci când acest lucru se întâmplă, se poate să nu dureze foarte mult. Îi plac femeile spontane, care pot să îl suprindă, acestea având şanse mai mari de a-l păstra lângă ele. Pentru că e genul de persoană care trăieşte foarte bine în prezent, pentru partenera sa poate fi dificil să îşi facă planuri cu el, fie că e vorba de o vacanţă, fie că e vorba de întemeierea unei familii sau cumpărarea unei case. Chiar dacă ia anumite decizii, se răzgândeşte uşor şi poate deveni imprevizibil.

Prin inteligenţa şi umor lui, îi este destul de uşor să flirteze şi să atragă partenere. Femeia de lângă el poate trăi toată viaţa cu un semn de întrebare, dacă a reuşit să îl cunoască cu adevărat, în profunzime, sau dacă mai are încă de descoperit ceva nou la el. Şi de cele mai multe ori, are.

Partenera ideală este adesea o persoană sociabiliă şi căreia îi place să iasă din casă, să se distreze. Îi place să se afişeze în lume cu o femeie frumoasă şi inteligentă, pentru că imaginea lui în grupul său social contează destul de mult pentru bărbatul Gemeni. Totuşi, din cauza naturii sale duale, partenera poate avea impresia că are doi iubiţi, în momentele în care el se mulează pe una sau cealaltă din personalităţile sale.

Bărbatul Gemeni nu este neapărat un bărbat pe care să te poţi baza întotdeauna trup şi suflet. Nu are inteţia să îşi dezamăgească iubita, dar are o nevoie permanentă de a face schimbări pe toate planurile din viaţă. De aceea, chiar şi când iubeşte, se poate ca iubirea să varieze de la o perioadă la alta, intensitatea fiind mai crescută sau mai scăzută în anumite perioade, în funcţie de activităţile care îi ocupă mintea. Poate avea relaţii împlinitoare doar cu o femeie independentă, cum este femeia Leu, care nu se va agăţa de el şi nu va avea în permanenţă nevoie de afecţiunea lui. O femeie mai sensibilă, cum e femeia Rac, s-ar putea să fie etern nefericită lângă acest bărbat, simţind că nu i se oferă suficient şi simţindu-se lipistă de iubire.

Cum cucereşti bărbatul Gemeni?

S-ar putea ca la prima întâlnire cu un bărbat din zodia Gemeni să ai senzaţia că eşti la speed dating. Asta pentru că îi place să acopere o varietate mare de subiecte într-un timp cât mai scurt, pentru a te analiza şi a determina dacă sunteţi sau nu compatibili.

Fii o femeie independentă

Geamănul adoră femeile independente, care au propria lor viaţă, propriul sistem de valori, propriul grup de prieteni, propriile activităţi. Dacă iubeşti un bărbat născut în această zodie, e nevoie să fii independentă nu doar pentru a-l atrage pe el, ci şi pentru a fi tu însăţi împlinită şi fericită. În momentele în care are nevoie de varietate, sau simte nevoia să călătorească, sau să iasă cu prietenii, sau pur şi simplu se teme că a intrat în rutină, femeia de lângă el trebuie să aibă activităţi proprii care să o facă fericită atunci când e la distanţă de el.

Oferă-i libertatea de care are nevoie

Nimic nu e mai respingător pentru un bărbat Gemeni decât o femeie care se agaţă de el. O femeie care are nevoie în permanenţă să îi se aducă flori, să i se reconfirme că este iubită, că este frumoasă, că este dorită, este cel mai probabil incompatibilă cu un bărbat născut în zodia Gemeni. Geamănul are nevoie de libertate, trebuie să se poate desprinde de rutină când simte nevoia, iar dacă o femeie se va agăţa de el şi nu îl va lăsa să plece, se va simţi sufocat.

Fii o femeie inteligentă

Desigur, într-o anumită măsură, inteligenţa este înnăscută, dar ea se poate şi cultiva. Un bărbat din zodia Gemeni va fi tot timpul atras de femeile care citesc, care se ţin la curent cu noutăţile în domeniile de interes, o femeie cu care să poată purta conversaţii provocatoare, la un anumit nivel. Dacă vrei să cucereşti un bărbat din zodia Gemeni, preia iniţiativa şi deschide chiar tu subiecte interesante.

Fii sociabilă şi prietenoasă

Pentru că viaţa socială este extrem de importantă pentru el, e important ca şi partenera sa să fie o persoană sociabilă şi prietenoasă cu cunoştinţele lui. Nu ar vrea să fie ea centrul atenţiei, pentru că îşi doreşte să ocupe el acel loc, dar vrea totuşi să se poată prezenta în public cu partenera lui, şi chiar să se mândrească. Pentru un Geamăn, ar fi extrem de neplăcut să aibă alături o femeie ursuză, morocănoasă, care să nu aibă chef de prietenii lui.

Fă-i surprize plăcute

Geamănului îi place să fie surprins, desigur cu surprize plăcute. Fie că e vorba de a organiza o petrecere surpriză, fie că îl aştepţi cu un plan neprevăzut, fie că îi faci un cadou sau îl duci într-un loc unde nu a mai fost, bărbatul Geamăn va aprecia noutatea şi originalitatea şi se va bucura de astfel de surprize.

Fii spontană şi glumeaţă

Cum şi el este glumeţ, îi place să aibă alături o parteneră cu care să poată glumi. Arată-i că te amuză glumele lui, şi poţi desigur să îi spui când întrece limita. Îi displac femeile supărăcioase, care nu au simţul umorului, şi consideră umorul chiar o calitate cu care se poate măsura inteligenţa unei persoane.

Cum îndepărtezi bărbatul Gemeni din viaţa ta?

Probabil nu îţi doreşti acest lucru, şi ai vrea să eviţi să îl superi. S-ar putea ca prin anumite acţiuni, chiar inconştiente, să îl îndepărtezi, aşa că ar fi bine să fii atentă la câteva aspecte:

Nu îl face de ruşine în public

Pentru bărbatul Gemeni, relaţiile sociale sunt extrem de importante, şi ar vrea să fie bine văzut şi apreciat în cercurile în care se învârte. De aceea, e foarte important cum te comporţi de faţă cu prietenii lui. Îşi doreşte să aibă alături o femeie care să emane frumuseţe şi inteligenţă, şi pe care să o prezinte cu plăcere ca fiind iubita lui. O foarte mare greşeală pe care ai putea să o faci ar fi să flirtezi cu altcineva de faţă cu prietenii lui. Sau, să te îmbeţi, să devii ridicolă şi să îi pătezi imaginea. De asemenea, contează foarte mult să nu îl critici de faţă cu alţii. Dacă sunt aspecte sau comportamente care te supără, spune-i-le în privat, va aprecia acest detaliu.

Nu îi îngrădi libertatea

După cum am mai spus mai sus, libertatea lui este extrem de importantă pentru bărbatul Gemeni. Are nevoie de mişcare, are nevoie să călătorească, să cunoască oameni noi, să exploreze şi să spună tuturor cât de multe cunoaşte. Nu încerca să îi îngrădeşti această pornire naturală pentru că se va întoarce împotriva ta, relaţia se va răci şi se poate chiar să ajungeţi să vă despărtiţi.

Nu înceta niciodată să te cultivi şi să te menţii interesantă

Dacă l-ai atras prin inteligenţa şi mintea ta sclipitoare, ar vrea să te păstreze aşa întreaga viaţă. Pot apărea perioade în care ne relaxăm, sau în care trăim anumite dificultăţi, şi este normal să mai luăm şi pauze. Dar bărbatul Gemeni vrea să ştie că va avea lângă el mereu acea minte sclipitoare, care să îl provoace, să îi întreţină curiozitatea şi fascinaţia.

Gelozia şi posesivitatea la bărbatul Gemeni

Că ei nu sunt tocmai cei mai fideli bărbaţi, se ştie. Infidelitatea poate veni tocmai din cauza faptului că ei nu pot prezice ce se va întâmpla mâine, nu pot şti dacă vor întâlni o femeie care să îi dea peste cap şi de care să se îndrăgostească pe loc. Şi pentru că sunt atât de şarmanţi şi carismatici, în general nu le este dificil să atragă femei.

Tocmai din acest motiv, este puţin probabil ca aceşti bărbaţi să fie geloşi. Mai ales pentru că sunt foarte preocupaţi să flirteze şi să capteze atenţia celor din jur, nu au timp să se uite dacă cineva a zâmbit îndelung iubitei lor, dacă au flirtat sau au privit-o într-un anumit fel.

Nu încerca să joci joculeţe pentru a-i testa iubirea făcându-l gelos. Cel mai probabil nici nu le va observa. Mai bine încearcă să îl ademeneşti şi să îl atragi prin aspectele pozitive. Identifică mai bine calităţile care îi plac la o femeie, şi încearcă să ţi le însuseşti cât mai bine, iar astfel îl vei putea cuceri.

 

Dacă te interesează să citeşti mai multe despre relaţiile de cuplu, precum şi motivele pentru carte cele două sexe nu se înţeleg, îţi recomand să citeşti cartea Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus a lui Dr. John Gray.

Disclaimer: linkul către această carte este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra cartea folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Imagine featured de Clem Onojeghuo@clemono2 via UnsplashLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *