Despre Astrologie-Zodii.ro

Pasiunea mea pentru astrologie s-a născut încă de când eram mică. Mă uitam la Sailor Moon sorbind fiecare imagine și culoare din desenele animate. Eram fascinată de puterile pe care fetele le primeau de la planetele pe care le guvernau.

Mai apoi, în adolescentă, citeam ca toate fetele horoscopul. Încă țin minte cum o profesoară ne-a întrebat la școală care este motivul pentru care citim horoscopul, la ce ne ajută. Iar una dintre colegele mele a răspuns să avem nevoie să ni se spună ceea ce avem de făcut, sau dacă facem bine ceea ce facem.

Deși formulat la o vârstă fragedă, răspunsul nu era deloc departe de adevăr. Astrele ne arată într-adevăr predispoziile cu care ne-am născut, talentele pe care le avem și ce avem de învățat sau de corectat în această viață. Desigur, asta nu înseamnă că nu avem liber arbitru. Avem întotdeauna posibilitatea și capacitatea să alegem ce cale vrem să urmăm, dar astrologia ne poate îndruma să alegem calea care ni se potrivește mai bine, care ne-ar ajuta să devenim împliniți, prin intermediul astrogramei natale.

Am descoperit toate aceste lucruri parcurgâng un curs de Astrologie Natală. Când mi-am făcut propria astrogramă, am fost surprinsă să îmi citesc propria viață ca și cum ar fi fost scrisă de altcineva, de un necunoscut. Timiditatea și groaza de a vorbi în public erau explicate prin prezența lui Mercur în zodia Pești, o zodie Yin, receptivă. Cei mai dificili ani pe care i-am trăit se suprapuneau cu perioadele ciclului Saturnian. Dorința mea de a face dreptate, și mai ales suferința provocată de nedreptățile pe care le percep sunt explicate de preponderența planetei Jupiter în Astrograma mea Natală.

Mi-a venit astfel ideea acestui site, pentru a împărtăși și cu alții ceea ce am învățat la cursurile pe care le-am parcurs. Sper să vă fie util și să vă facă plăcere.

Fie că o faci din simplă curiozitate sau distracție, fie că ești interesat/ă de o cunoaștere mai profundă, îți recomand să îți faci o analiză a Astrogramei Natale și să descoperi în ce măsură te influențează predispozițiile date de planete.

Cu drag,

Astrid

 

Ne găsiţi şi pe Facebook!

Fotografie de profil Sara Kurfeß@stereophototyp