Femeia Săgetător – Personalitate, Caracter, Dragoste, Psihologie

Unii o numesc Justiţiara Zodiacului, alţii Învăţătoarea sau Călătoarea. Cert este că femeia Săgetător este o fiinţă plină de suprize plăcute, de farmece şi de nobleţe. La fel ca femeia Peşti, nativa din zodia Săgetător are guvernator planeta Jupiter (cu diferenţa că zodia Peşti are şi un al doilea guvernator, planeta Neptun). Jupiter este planeta asociată Divinităţii, Spiritualităţii şi chiar lui Dumnezeu, şi totodată justiţiei şi dreptăţii divine – dar şi justiţiei care se poate face pe Pământ, şi mai ales, apărător al celor nedreptăţiţi în această viaţă. Energia jupiteriană se manifestă printr-o intensă sete de cunoaştere spirituală, motiv pentru care jupiterienii îşi pun adesea întrebări legate de ce anume mai au de învăţat, ce trebuie să studieze pentru a ajunge mai aproape de dumnezeire.

Cursurile reprezintă una dintre cele mai importante activităţi din viaţa femeilor Săgetător – precum şi din viaţa bărbaţilor născuţi sub zodia Săgetătorului. De obicei, vei găsi aceste femei înscrise la diverse cursuri, făcând lecţii sau citind, chiar la mulţi ani distanţă după ce au terminat orice fel de şcoală formală. Multe din aceste femei devin la rândul lor învăţătoare, profesoare sau chiar iniţiatoare. Unele vor preda în şcoli, altele se vor simţi mai bine să devină consilieri, coach sau să ţină diverse tipuri de cursuri. Interesant este faptul că nativele din zodia Săgetător au un anumit dar prin care îşi atrag aproape magnetic adepţi, persoanele apropaite şi chiar necunoscuţii simţindu-se inspiraţi de aceste femei, care parcă le deschid calea către ceva nou, necunoscut, neprevăzut.

Femeia din zodia Săgetător

Cele mai importante trăsături de caracter ale nativei din zodia Săgetător sunt date de caractestisticile planetei guvernatoare, Jupiter, care dă anumite predispoziţii persoanelor născute în energia sa. Se spune că Jupiter este plantea nobleţii şi a norocului, deci aceste native pot spune că au o naştere norocoasă. Spre deosebire de zodia Peşti, care este o zodie yin, receptivă, zodia Săgetător este una yang, emisivă. Asta înseamnă că nativele vor manifesta energia jupiteriană orientând-o spre exterior, fiind adesea mai extrovertite şi mai exuberante decât surorile lor din zodia Peştilor.Una dintre caracteristicile Săgetătorului este că are o legătură specială cu călătoriile. De aceea, nativele din acest semn vor simţi un intens dor de ducă, fiind atrase mai mult decât alte femei de călătorii, având nevoie să schimbe peisajul, să cunoască noi culturi, să întâlească noi oameni. Zodia Săgetător este şi o zodie mutabilă, la fel ca zodiile Peşti, Fecioară şi Gemeni. Aceasta semnifică o adaptabilitate ridicată la schimbare, şi chiar o nevoie de a face schimbări cât mai frecvent. Rutina le indispune pe aceste femei, şi le face să îşi irosească potenţialul. De aceea, activităţile precum călătoriile le ajută să iasă din rutină, să schimbe puţin decorul şi să îşi reîncarce bateriile.

Personalitatea Femeii Săgetător

Făcând parte din categoria zodiilor de foc, la fel ca femeia Berbec şi femeia Leu, femeia Săgetător are spirit de iniţiativă, de aventură şi îi face plăcere să descopere activităţi şi oameni noi. Se poate aprinde uşor, fie pe plan amoros, fie într-o încăierare, dar adesea este suficient de înţeleaptă încât să nu dea curs acestor impulsuri.

În cele mai multe cazuri, dacă îi permite contextul, această femeie urmează studii superioare, şi nu se limitează doar la învăţământul obligatoriu. Dacă are posibilitatea, va urma şi cursuri mai puţin obişnuite, va face atât de multe căutări până când va găsi ceva ce să i se pare cu adevărat împlinitor, iar setea de învăţare o urmază întreaga viaţă.

Femeia Săgetător în Dragoste
Femeia Săgetător în Dragoste, imagine de Valerie Elash@elashv via Unsplash

Debordând de energie şi fiind plină de viaţă, femeia Săgetător este adesea sufletul petrecerii, sau cel puţin, îşi doreşte toată lumea să fie în preajma ei. Natura jovială, prietenoasă este una dintre calităţile jupiteriene, pe care le manifestă în sens emisiv, orientat spre ceilalţi. Caracterul franc şi onest îi atrage simpatia celor din jur, ea nefiind genul de persoană care să umble cu subtilităţi, mărunţişuri, şi care nici nu regurge la minciună sau manipulare. Dimpotrivă, spune pe faţă ce are de spus şi, mai ales, este sinceră.

Fiind sociabilă şi prietenoasă, îşi atrage uşor simpatizanţi şi chiar admiratori. Are tot timpul un vibe plin de energie, care invită la vitalitate, joc şi joacă. De asemenea, focul Săgetătorului emană o putere de atracţie, facând-o pur şi simplu irezistibilă, nu doar pentru bărbaţi, ci pentru oricine este în preajma ei. Cu o veşnică sete de aventură, femeia Săgetător este într-o continuă căutare de noi experienţe, de noi prieteni, şi nu îi este frică să încerce şi să experimenteze ce i se iveşte în cale.

În plus, este o femeie definită de independenţă. E genul de persoană care ştie ce îşi doreşte, îşi propune să facă ceva şi are tăria de caracter pentru a se descurca singură. Nu îi place să fie nevoită să ceară ajutorul, nici să fie supusă, mai ales de către o autoritate în care nu crede. Urăşte minciuna şi mai ales nedreptăţile, şi este tot timpul pregătită să ia apărarea celor slabi şi a celor nedreptăţiţi.

Dacă doreşti să afli mai multe despre trăsăsutile tale de personalitate – sau ale altcuiva – ttrebuie să ţii cont de faptul că trăsăturile noastre sufleteşti sunt date de poziţia Soarelui în momentul naşterii noastre, în timp ce trăsăturile de personalitate sunt date de poziţia Ascendentului Zodiacal. Dacă nu îţi cunoşti încă poziţia Ascendentului, poţi afla cum se calculează în articolul nostru despre Ascendentul Zodiacal.

Femeia Săgetător Calităţi, imagine de Sasha • Stories@sanfrancisco via Unsplash
Femeia Săgetător Calităţi, imagine de Sasha • Stories@sanfrancisco via Unsplash

Calităţile Femeii Săgetător

Atât calităţile cât şi defectele Femeii Săgetător sunt în strânsă legătură cu nivelul de virbaţie al planetei guvernatoare, Jupiter. Jupiter este una dintre planetele benefice, iar calităţile nativelor din zodia Săgetător se manifestă în special atunci când aceste femei sunt împlinite, trăind în armonie cu propria persoană, şi exploatând la maximum energiile benefice jupiteriene. Iată câteva dintre calităţile născute din predispoziţiile date de guvernatorul Jupiter:

Onestitatea şi iubirea faţă de Adevăr

După cum spuneam mai sus, nativii din semnul Săgetătorului iubesc adevărul şi se supără teribil atunci când întâmpina în jurul lor nedreptate şi cruzime. În plus, sunt adesea persoane extrovertite şi neînfricate, făcând parte din categoria zodiilor de foc. De aceea, dacă unei femei Săgetător i se va părea ceva în neregulă, ea va spune lucrurilor pe nume, pe faţă şi fără frică.

Un aspect la care ar trebui să fie atente este la diplomaţia cu care spun lucrurile, pentru a evita să intre în conflicte sau să îi rănească pe ceilalţi. Pe lângă asta, nativele din zodia Săgetător trebuie să aleagă să spună aceste adevăruri doar în momentele potrivite şi persoanelor care au nevoie să le audă. Uneori, chiar dacă au cele mai bune intenţii, îi pot răni pe cei dragi, care poate nu sunt pregătiţi să privească adevărul în faţă, fiindu-le dificil să îl accepte.

Totuşi, nativele din Săgetător dau dovadă de empatie şi grijă pentru cei din jur, şi acestea fiind trăsături de caracter date de planeta Jupiter. De aceea, le vine în mod natural să apere dreptatea celor nedreptăţiţi, şi de cele mai multe ori nu au niciun fel de intenţii egotice atunci când îşi exprimă adevărul care le este atât de drag. Ele apreciază când li se spun lucrurile verde în faţă, neplăcându-le minciunile sau formele de manipulare.

Capacitatea de a-i învăţa, de a-i îndruma pe cei din jur

Semnul Săgetătorului este în strânsă legătură cu studiile, motiv pentru care de multe ori vom vedea nativele din acest semn urmând studii superioare sau chiar post-universitare. Însă acestea nu se limitează doar la şcoala formală. Multe dintre aceste femei învaţă în mod constant, participând la cursuri şi seminarii pe tot parcursul vieţii. În plus, Săgetătorul este şi un bun învăţător, un ghid sau un iniţiator în diferite domenii. Aceasta este explicaţia pentru care femeile Săgetător se regăsesc adesea în postura de învăţătoare, profesoară – în cadrele educaţiei formale, sau conslilier, coach, mentor, în medii mai informale.

Setea de a învăţa a acestor femei nu se limitează doar la materiile învăţate în şcoală. Dacă nativele din Gemeni sau Fecioară au o sete nestăvilită de cunoaştere carteziană, în cazul femeilor Săgetător această sete este direcţionată mai devreme sau mai târziu către cunoaşterea spirituală. Unele native se vor simţi împlinite nu doar acumulând cunoştinţe, ci şi împărtăşindu-le celor din jur. De aceea, ajung să organizeze diverse cursuri sau seminarii pe teme de interes, devin profesoare, sau fac sesiuni de coaching şi îndrumare cu persoanele care apelează la ele.

Această abilitate de a-i învăţa şi îndruma pe alţii se reflectă şi în viaţa persoanelor apropiate, doar că aici trebuie să înveţe să aibă grijă, pentru a nu-şi impune părerile fără să fie solicitate. Cu diplomaţie şi cu tact, poate să îi înveţe pei cei apropiaţi să ceară, iar astfel îi va putea ajuta fără ca aceştia să se simtă atacaţi sau lezaţi.

Nobleţea sufletească

La fel ca femeia Peşti, şi femeia Săgetător dă dovadă de o deosebită nobleţe sufletească. Aceasta este una din trăsăturile guvernatorului, Jupiter, şi vine din strânsa legătură pe care nativele din Săgetător o au cu Divinitatea. Uneori, se întâmplă ca aceste femei să aibă vise premonitorii, să facă chiar anumite profeţii, iar acestea vin tocmai din comunicarea directă pe care o au cu Dumnezeu (desigur, dacă este vorba de femei frumos armonizate în energia lor jupiteriană).

Nobleţea sufletului lor se manifestă în momentul în care încep să înţeleagă legătura cu Divinitatea, şi să se lase să trăiască în voia legilor naturii şi a lui Dumnezeu. Asta nu înseamnă că trebuie să fie adeptele unei anumite dogme sau ale unei anumite religii. Indiferent de religia pe care o aleg, aceste femei au mare nevoie de o cale spirituală pentru a se simţi împlinite. Dacă nu vor căuta conexiunea cu Divinul, vor resimţi în permanenţă un mare gol sau o lipsă de sens, iar caracteristicile frumoase, precum nobleţea, se vor mainifesta mai rar sau chiar deloc.

Femeia Săgetător Defecte
Femeia Săgetător Defecte, imagine de Allef Vinicius@seteph via Unsplash

Defectele Femeii Săgetător

Se spune că planetele predispun, dar nu fac alegerile în locul nostru. Legea liberului arbitru ni s-a dat din naştere, şi nimeni nu ne-o poate lua. Totuşi, în funcţie de poziţia planetelor în momentul naşterii noastre, avem anumite predispoziţii, iar pentru femeia Săgetător acestea sunt legate de energia jupiteriană, de faptul că Săgetătorul este o zodie de foc, emisivă, şi mutabilă. Iar atunci când ne referim la defectele acestei femei, ne referim de fapt la acele trăsături de personalitate sau comportamente manifestate în momentul în care ele nu trăiesc în concordanţă cu menirea lor, sau când se manifestă valenţele energetice cele mai joase ale planetei Jupiter. Iată câteva dintre capcanele de personaliteate în care aceste femei pot cădea:

Idolatrie sau dogmatism

Pentru că au o deosebită nevoie să urmeze o cale spirituală, unele femei Săgetător sunt adesea extrem de religioase. Dar, fără să îşi dea seama, ele pot cădea în extremele dogmatismului, luând cuvânt cu cuvânt textele ideologiilor la care aderă şi trăind drastic sub legile lor, sau împunându-le chiar celor din jur să le urmeze, judecându-i pe cei care nu o fac. Dacă ajung în aceste extreme, adesea nu dau dovadă de discernământ, şi urmează orbeşte dogma la care aderă, fără să încerce să înţeleagă în profunzime textele sacre sau legile fireşti ale naturii. Pot ajunge în categoria fanaticilor religioşi, care în ciuda faptului că se consideră oameni deosebit de buni, prin apartenenţa la o anumită religie, de fapt devin egotici şi îngâmfaţi, şi se îndepărtează de la scopul real al religiilor, care ne cer să fim mai buni şi să avem mai multă compasiune faţă de semenii noştri.

În viaţa celor care nu aparţin unei anumite religii sau nu urmează o cale spirituală, se pot manifesta comportamente legate de idolatrie. Fie că e vorba de un actor sau un cântăreţ, fie că e vorba de bărbatul de care s-au îndrăgostit, aceste femei pot cădea în capcanele unei obsesii care va ajunge să le facă rău pe termen lung. Desigur, nu e nimic greşit în a avea admiraţie pentru anumiţi artişti, sau în a fi îndrăgosită. Problema începe să apară atunci când aceste sentimente sunt duse la extrem, când apar gânduri obsesive pentru acea persoană, şi când acţiunile femeii sunt direcţionate pentru a ajunge cât mai aproape de ea, sau pentru a-şi acapara iubitul. Diferenţa dintre admiraţie şi idolatrie este că în cadrul admiraţiei se manifestă o afinitate faţă de persoana respectivă, sentimente pozitive şi plăcute. În schimb, în cazul idolatriei, preponderente sunt sentimentele negative: obsesiile, anxietatea sau frica de a pierde acea persoană, comportamente impulsive sau reacţii foarte urâte la adresa celor care nu împărtăşesc aceeaşi iubire obsesivă. În plus, persoanei căreia face obiectul idolatriei i se atribuie adesea însuşiri pe care nu le are, fiind mai degrabă proiecţii pe care aceste femei le face asupra persoanei în cauză. De aici se poate ajunge la deturnarea realităţii şi la fantezii care îi pot face rău, dacă sunt duse la exrem.

Idolatria poate lua şi o formă religioasă, de aceea e important ca femeia Săgetător să aibă discernământ pentru a putea face diferenţa între o formă de idolatrie oarbă, şi crearea unei conexiuni autentice cu energiile divine. Adesea, în cazul idolatriei, femeia manifestă şi manifestări egotice de superioritate, considerându-i inferiori pe cei care nu îi împărtăşesc credinţele. Spre deosebire de emoţiile idolatriei, conexiunea reală cu divinitatea duce la sentimente de înţelegere şi compasiune pentru semeni, şi nu la judecarea lor.  O femeie echilibrată îi va înţelege şi îi va tolera pe cei care nu îi împărtăşesc afinităţile religioase, iar dacă va considera că au deschidere, le va arăta poate câteva direcţii, lăsându-i pe ei să decidă dacă doresc sau nu să le urmeze.

Îngâmfare şi atitudine se superioritate

În momentul în care realizează că are anumite înzestrări aparte, femeia Săgetător poate cădea în capcana de a se considera superioară celor din jur. De exemplu, dacă urmează studii superioare, îi poate desconsidera pe cei care nu o fac. Dacă ajunge să facă diferite cursuri sau alte studii infromale, îi poate desconsidera pe cei care nu au acces la respectivele informaţii, şi îi poate trata ca şi cum nu ar fi capabili să înţeleagă anumite adevăruri la care ea are acces. Chiar dacă lipsa de cunoştinţe a celor din jur poate fi reală, asta nu îi dă dreptul acestei femei să se considere superioară altora. O lecţie pe care o are de învăţat este că fiecare persoană pe care o întâlneşte are prorpia experienţă de viaţă unică, şi fiecare dintre noi, indiferent de nivelul de evoluţie, are de învăţat ceva de la orice om pe care îl întâlneşte.

Se poate întâmpla ca, în mod firesc, în momentul în care găseşte o cale spirituală, sau orice altă formă de a-şi extinde studiile, cercul de interese şi implicit cercul de prieteni să se schimbe. Chiar dacă ne vine în mod firesc să petrecem mai mult timp cu persoanele cu care avem mai multe în comun, şi avem tendinţa să rărim sau chiar să renunţăm la vechile prietenii, răcirea acestor relaţii nu trebuie să vină dntr-o atitudine de îngâmfare. Nu ar trebui ca femeia Săgetător să le spună sau să le arate vechilor prieteni că ea are noi interese, şi că ei nu mai corespund nivelului ei de educaţie. Îi poate răni pe cei care chiar ţin la ea, şi ar fi mult mai indicat să le ofere explicaţii legate de noile preocupări decât să le spună că nu se mai încadrează în noile ei standarde.

Tendinţa spre ipocrizie

Chiar dacă ţine foarte mult ca toată lumea să respecte legile, se poate întâmpla ca ea însăşi să le încalce mai mult decât oricine. Parcă legile sunt făcute pentru a fi încălcate, dar doar de ea, nu şi de cei din jur. Dacă manifestă o astfel de atitudine, femeia Săgetător poate aluneca foarte uşor spre ipocrizie, iar cuvântul ei nu va mai avea valoare atunci când va cere altora să fie corecţi, dacă ea însăşi nu este corectă.

Pentru că are calităţi native de a îi îndruma şi a-i forma pe cei din jur, ea trebuie să înveţe să fie genul de leader care conduce prin puterea exemplului. Mult mai uşor asimilează cei din jur o serie de valori sau un comportament în cazul în care îl văd aplicat de cei care îi învaţă sau îi conduc. De aceea şi ea trebuie să aibă grijă ca ceea ce spune să fie în conformitate cu ceea ce face, pentru a nu lăsa loc ipocriziei să se instaleze. O altă manifestare a ipocriziei poate fi şi o formă de falsitate. Atunci când încearcă să epateze, să arate o imagine căreia ea de fapt nu îi corespunde, manifestă tot o formă de ipocrizie. Comportamentul său ar trebui să fie unul bazat pe autenticitate, pentru că dacă încearcă să mintă, sau să se mintă, mai devreme sau mai târziu se va vedea din afară.

De exemplu, dacă ar avea tendinţa să îi reproşeze cuiva că munca pe care o depune este interesată doar de câştiguri materiale, îndemnându-l să facă voluntariat, i-ar putea face rău acelei persoane, care poate are alt sistem de valori, privindu-l dintr-o poziţie de superioritate. În schimb, dacă ar face ea însăşi voluntariat şi ar vorbi, din experienţă, despre împlinirea pe care i-o aduce această activitate, ar avea şanse mai mari să inspire şi să sădească sămânţa unei dorinţe în sufletul celorlalţi, decât printr-un reproş care, cel mai probabil, i-ar determina pe ceilalţi să se închidă în faţa ei.

Femeia Săgetător Caracter
Femeia Săgetător Caracter, imagine de Radu Florin via Pexels

Femeia Săgetător în Pat şi în Relaţii

Pentru că sunt firi boeme, femeilor Săgetător le este destul de uşor să lege relaţii, atât de prietenie cât şi de iubire, mai ales datorită naturii lor extrovertite date de energia yang. Adesea au o fire prietenoasă, şi ştiu să observe părţile frumoase ale vieţii, iar această stare de bine este dată de energia planetei benefice, Jupiter. Atât în relaţiile de prietenie cât şi în relaţiile cu bărbaţii, femeia Săgetător are o atitudine autentică, şi este adesea încrezătoare în forţele proprii, comunicând în mod asertiv ceea ce gândeşte. Din acest motiv, le este foarte uşor femeilor să îşi dorească să fie prietene cu ele, iar bărbaţilor să îşi dorească să fie cu ele.

Totuşi, Săgetătorul este unul dintre semnele mutabile, ceea ce înseamnă că nativele din acest semn sunt într-o perpetuă cătuare a schimbării. Sufletul femeii Săgetător este unul de aventurieră, de aceea are nevoie să cunoască, să exploreze şi să cucerească nu doar noi tărâmuri, prin călătoriile pe care le face, ci şi noi prieteni sau iubiţi. Poate unul din cele mai dificile scenarii în care se poate regăsi este acela în care simte că îi este îngrădită libertatea, că este forţată să stea într-o relaţie care nu îi face bine, sau în care simte că nu evoluează. Dacă eşti iubitul unei femei născute în Săgetător, nu îi da sentimenul că este legată, pentru că natura ei de foc va izbucni şi te vei arde.

Tot datorită naturii ei de foc, această femeie are o energie debordantă, care o ajuta ca în permanenţă să călătorească, să înveţe şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea, ar fi ideal ca bărbatul de lângă ea să îi împărtăşească setea de aventură şi pofta de viaţă, pentru că altfel riscă să se plictisească lângă el, sau să îşi caute parteneri pentru noile experienţe în cadrul cercului de prieteni. Totuşi, atunci când este îndrăgostită, dragostea ei se revarsă cu putere, ca o combustie.

Datorită naturii ei yang, combinată cu puterea focului, în multe cazuri va fi ea cea care ia iniţiativa. Sunt slabe şansele să pună ochii pe un bărbat, şi să aştepte cuminte ca el să o contacteze. Încrederea în forţele proprii îi dă curaj să abordeze bărbatul de care este atrasă, şi chiar în cazul unui refuz, nu se lasă dărâmată şi merge mai departe cu fruntea sus. Dar dacă are curajul să facă ea primul pas, nu se întâmplă prea des să fie refuzată, poate doar de bărbaţii care se simt intimidaţi de un temperament atât de efervescent. În plus, atitudinea ei independentă poate fi cu două tăişuri: pentru unii poate fi un motiv de admiraţie, mai ales pentru cei cărora nu le plac femeile care se agaţă de ei, pentru alţii poate inspira teamă, mai ales pentru cei care se simt nesiguri în masculinitatea lor. Cert este că cel mai indicat ar fi să găsească un bărbat compatibil, care să nu se simtă nici ameninţat, nici să nu intre în competiţie cu ea. O femeie atât de vibrantă şi efervescentă are nevoie de un bărbat care să o iubească pentru calităţile sale deosebite.

Natura ei de foc se maniferstă şi atunci când face amor, debordând de o puternică senzualitate ca o eroină. La fel ca în viaţă, şi în dormitor îi place să exploreze şi să experimenteze, motiv pentru care bărbatul trebuie să ţină pasul cu ea, şi să îi ofere multă pasiune şi varietate. Va fi deschisă să exploreze şi să încerce, de la poziţii noi la jocuri noi, de la amor în natură la spaţii interzise. Ar putea cocheta cu ideea de a face amor undeva unde riscaţi să fiţi prinşi, sau va putea fi incitată de tot felul de situaţii neobişnuite, care să aducă mai multă sare şi piper în relaţie. Iar atunci când doreşte să experimenteze ceva nou, o va spune în mod direct, fără ocolişuri. Femeia Săgetător este una dintre cele mai dezinhibate femei pe plan senzual, dar cu condiţia să existe încă de la bun început o scânteie care să o aţâţe.

Femeia Săgetător în Pat, Imagine de Francesco De tommaso via Pexels
Femeia Săgetător în Pat, Imagine Francesco De tommaso from Pexels

Cum cucereşti Femeia Săgetător?

La fel cum ei îi place să spună lucrurilor pe nume, îi place şi să i se spună în mod direct ceea ce este de spus. Adică dacă un bărbat o place, aşteaptă de la el să vină să o abordeze, să îi facă o invitaţie directă. Nu apreciază subînţelesurile şi aluziile, iar jocurile de-a azi te plac, mâine nu te plac o fac să îşi piardă pe loc interesul. Având încredere în sine şi în capacitatea sa de seducţie, nu apreciază deloc băieţii care joacă jocuri de-a cucerirea, şi vor să lase impresia că nu sunt siguri dacă o vor sau nu. Apreciază francheţea, vrea ca mărturisirea să i se facă în faţă, în mod direct.

De asemenea, pentru că este atât de dezgustată de minciună şi nedreptate, nu poate tolera un bărbat care o minte sau îi ascunde lucruri. Chiar dacă se întâmplă ca iubitul ei să o înşele, ar fi mai mari şansele să îl ierte dacă i-ar mărturisi în faţă că a înşelat-o, decât să umble cu minciuni şi să afle din altă parte.

Pentru că este extrem de sociabilă, veşnic înconjurată de prieteni, cele mai mari şanse de a o cunoaşte şi a o aborda ar fi în cadrul unuia dintre cercurile în care se învârte. Iar cel mai simplu mod de a deschhide conversaţia, este să vorbeşti despre pasiunile tale. Dacă îi vorbeşti cu înflăcărare, s-ar putea să îi atragi atenţia, mai ales dacă descoperiţi că aveţi pasiuni comune. Totuşi, pentru că este adepta trăirii din plin a momentului prezent, încearcă să nu acaparezi discuţia, şi să nu susţii un monolog. S-ar putea să îşi piardă interesul dacă nu e implicată activ în conversaţie, şi e folosită doar pe post de spectator. În schimb, dacă reuşeşti să îi stârneşti interesul vorbindu-i de pasiunile tale, s-ar putea să se simtă inspirată, şi să vrea să te cunoască mai bine. Să nu uităm că femeile Săgetător sunt într-o continuă căutare a cunoaşterii. De aceea, va fi incitant pentru ea un bărbat de la care consideră că are de învăţat, de care se simte inspirată.
Ceea ce caută această femeie la partenerul ei este o persoană alături de care să crească. Fie că e vorba de o creştere la nivelul dezvoltării personale, emoţionale sau spirituale, e nevoie ca parterneul de lângă ea să fie o sursă de stimulare pentru aspiraţiile sale. De exemplu, dacă femeia este în căutarea Divinului, iar bărbatul de lângă ea este foarte pragmatic şi materialist, s-ar putea să îşi piardă interesul. Dacă ea urmează studii superioare, iar el nu este interesat de studiu, s-ar putea, din nou, ca ea să îşi piardă interesul. Viaţa femeii Săgetător este o continuă aventură, iar pentru partenerul ei ar trebui să exploreze cot la cot lumea alături de ea, să o completeze şi să îi arate aspecte pe care ea singură nu le desluşeşte, petru a forma un cuplu interesat în permanenţă de evoluţie.
Cum cucereşti femeia Săgetător
Cum cucereşti femeia Săgetător, imagine de Photo by Pixabay via Pexels

Dacă eşti o nativă din zodia Săgetătorului şi doreşti să afli mai multe despre spiritualitate şi conexiunea cu Divinitatea, îţi recomand câteva cărţi care îţi pot servi ca punct de plecare în căutarea ta spirituală:

Menţiune: linkul către această carte este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda cartea folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Fotografie cover de Radu Florin via Pexels.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *