Bărbatul Săgetător Îndrăgostit, în Relaţii, în Dragoste

Bărbatul Săgetător este, asemenea bărbatului Berbec şi bărbatului Leu, unul dintre reprezentanţii zodiilor de foc. Născut sub guvernatorul Jupiter, nativul din zodia Săgetător este adesea cunoscut ca justiţiarul zodiacului, sau învăţătorul spiritual. Totodată, bărbatul Săgetător este renumit pentru dorinţa lui de a se afla într-o permanentă schimbare, de a călători, a cunoaşte oameni şi locuri noi, şi de a învăţa, mai ales pe plan spiritual.

Spunem că un bărbat s-a născut în zodia Săgetătorului dacă în momentul naşterii sale, Soarele se afla în dreptul constelaţiei Săgetătorului. Simbol al masculinităţii şi al paternităţii, Soarele reprezintă încrederea în sine, vitalitatea, voinţa, asumarea sau responsabilitatea. Dar poate însemna şi porniri egotice, mândrie, aroganţă, în aspectele cele mai joase ale energiei solare. De aceea, un bărbat care s-a născut cu Soarele în Săgetător este adesea un bărbat cu menirea de a lupta pentru Adevăr, un bărbat care îşi manifestă masculinitatea printr-o perpetuă goană după Justiţie sau printr-o permanentă alergare după cunoaşterea spirituală.

Personalitatea şi caracterul bărbatului Săgetător

Pentru că este un nativ dintr-o zodie de foc, acest bărbat, care dă dovadă de o nobleţe aparte, are adesea un impact deosebit asupra celor din jur, o putere de a-i influenţa pe ceilalţi, de a-i determina să îl urmeze. Adesea se regăseşte în postura de legiuitor, fie formal, fie informal, dând pentru alţii legi pe care el însuşi le încalcă. La fel ca bărbatul Peşti, bărbatul Săgetător se află sub influenţa energiei guvernatorului său, Jupiter. Totuşi, în cazul zodiei Peşti, există şi un al doilea guvernator, planeta Neptun, care dă acestori nativi o natură instrospectivă, şi adesea orientată spre compasiune şi sacrificiu de sine. În schimb, natura Săgetătorului este una emisivă, care scoate la suprafaţă toate legile sociale, scrise sau nescrise.De asemenea, energia jupiteriană este şi în strânsă legătură cu religia şi spiritualiatea, dar poate da şi în extremele legate de fanatism, dogmă şi idolatrie, sau chiar cultul sectelor. Asta înseamnă că bărbaţii Săgetător care sunt frumos armonizaţi în energia jupiteriană, vor fi avizi de cunoaştere şi dezvoltare a laturii lor spirituale. În schimb, cei care manifestă valenţele mai joase ale guvernatorului Jupiter, vor risca să cadă în capacanele laturii mai puţin plăcute ale fanatismului, dogmelor religioase sau făcând parte din diverse organizaţii cu scop religios. Cert este că acest bărbat va căuta, în mod conştient sau inconştient, să urmeze o cale spirituală sau religioasă, altfel el simţindu-se neîmplinit. De asemenea, orice fel de criză poate fi depăşită prin căutarea cauzelor şi soluţiilor la nivel spiritual.

Determinarea bărbatului Săgetător

Bărbatul Săgetător îşi câştigă respectul celor din jur în mod foarte natural, datorită personalităţii sale hotărâte, fiind mereu pus pe fapte. Este adesea extrem de eficient, iar atunci când hotărârile îi sunt respectate, devine un foarte bun conducător. În special în cazul în care devine un conducător religios sau spiritual, respectul din partea celorlalţi vine aproape în mod automat. Totuşi, el poate manifesta şi laturile dogmatice sau ideile fixe specifice zodiei Săgetătorului.

Poate chiar cădea în capcana de a-şi maniesta convingerea că este superior celor din jur. Pentru a nu ajunge să aibă astfel de credinţe, este necesar să pună în aplicare toate acele sfaturi şi legi pe care le dă pentru ceilalţi. Pentru că îi vine foarte natural să creeze reguli pentru alţii, dar îi este lui însuşi foarte dificil să le respecte. Iar în momentul în care va reuşi să îşi însuşească respectarea acestor reguli, va deveni un ghid spiritual extrem de uşor de urmat.

Nobleţea bărbatului Săgetător

Natura nobilă a acestui bărbat vine tot din energia manifestată de planeta Jupiter. Aceasta se manifestă prin capacitatea de a-i îndruma pe cei din jur, bineînţeles cu condiţia de a pune în practică mai întâi ceea ce le cere celor din jur. Pentru că întotdeauna un lider demn de urmat este un lider care dă exemplu experienţa propriei persoane.

De asemenea, nobleţea sa este dată de setea pentru adevăr şi corectitudine. Pentru că nu suportă să vadă că se face o nedreptate, mai întotdeauna intervine pentru a lua apărarea celor nedreptăţiţi. Iar dacă lui însuşi i se face o nedreptate, va lupta până la ultima suflare, pentru a-şi recăpăta dreptatea. Este adesea extrem de direct şi sincer, motiv pentru care persoanele mai sensibile la critică îl pot vedea dur sau lipsit de tact. Totuşi, fiind o natură sociabilă şi prietenoasă, este adesea iertat, şi el însuşi iartă destul de uşor, cu condiţia ca echilibrul să fie restabilit.

Săgetăroul este unul din semnele zodiacale cu sufletul mare, dând adesea dovadă de bonomie, umor şi multă energie, pe care o manifestă mai ales în cercurile sociale. Bărbatul Săgetător ştie cum să se folosească de aceste calităţi pentru a-şi atrage alături persoanele de care are nevoie, şi pentru a da curs diferitelor oportunităţi care se ivesc.

Dorinţa de permanentă schimbare a bărbatului Săgetător

Fiind un semn mutabil, Săgetătorul are în permanenţă nevoie să facă schimbări. Iar pentru că natura sa este de foc, de cele mai multe ori îi va fi uşor să găsească energia pentru a pune în practică aceste schimbări. Dacă intră pe un făgaş al monotoniei sau al rutinei, se va plictisi, şi va simţi că nu duce o viaţă împlinită. Pe acest bărbat îl vei vedea adesea că abia termină un proiect, şi începe repede să lucreze la următorul. Parcă nu are stare, parcă nu are nevoie de linişte şi odihnă. De fapt, el îşi reîncarcă bateriile tocmai prin faptul că munceşte, şi încearcă un nou şi un nou proiect, sau călătoreşte într-un loc nou, cunoaşte noi oameni, învaţă noi lecţii.

De asemenea, Săgetătorul prin natura sa, are o mare nevoie de libertate. O mare greşeală pe care o poţi comite în relaţia cu un bărbat Săgetător este să încerci să îi îngrădeşti libertatea. Are un mare succes atunci când vine vorba de a-şi face prieteni noi, datorită naturii sale deschise şi prietenoase. În general, vede ce e mai frumos în oameni, şi are deschidere pentru a-i cunoaşte şi a şi-i aduce aproape pe toţi. În plus, datorită calităţilor sale înnăscute de lider, adesea cei care îl cunosc simt instant că au ceva de învăţat de la acest bărbat, şi vor căuta să îi fie alături sau să îl urmeze.

Totuşi, de multe ori, bărbatul Săgetător se poate simţi neliniştit, sau poate da impresia că este în permanenţă pe picior de plecare, că nu va sta prea mult într-un loc. Neliniştea vine din faptul că simte că nu face destul, că poate nu şi-a găsit menirea, sau că mai are multe de făcut sau de învăţat, şi nu reuseşte să se organizeze să le facă pe toate. Iar dorinţa lui de a nu rămâne prea mult într-un loc poate veni din setea lui de libertate, şi se manifestă mai ales atunci când se simte îngrădit sau limitat. Uneori, simte nevoia să evadeze, să îşi recâştige libertatea, dacă a existat ameninţarea că o va pierde.

Bărbatul Săgetător Îndrăgostit

Natura de foc a acestui bărbat îl face să iubească cu pasiune. Iar atunci când este îndrăgostit şi îşi pune în cap să cucerească o anumită femeie, nu va renunţa până când nu va reuşi. Totuşi, deşi îşi doreşte să atragă iubirea în viaţa sa, şi ştie exact ceea ce doreşte de la o femeie, îi poate fi dificil să o găsească pentru că nu se concentrează pe acest aspect al vieţii sale. Se poate întâmpla să se ocupe de planul material, de educaţie, de alte proiecte, şi să neglijeze căutarea unei partenere, aşteptând cumva ca iubirea pur şi simplu să apară de la sine, fără ca el să facă un efort conştient pentru a o căuta.

Deşi este renumit pentru flerul său în a atrage multe femei destul de uşor, el este de fapt pretenţios când vine vorba de femeia care urmează să îi fie iubită. Deşi, în general, viaţa lui e condusă de multă pasiune, când vine vorba de a alege o parteneră, acest bărbat poate lua decizia foarte raţional, în funcţie de aspectele pe care le doreşte la partenera sa. Iar datorită naturii sale sincere, oneste, poate spune chiar destul de deschis ce doreşte şi ce aşteptări are de la relaţia de cuplu, ceea ce îi va aduce câştiguri pe termen lung, pentru că nu va pierde timpul în relaţii care ştie că nu îi vor aduce exact ceea ce caută.

Ce femei preferă bărbatul Săgetător?

Imaginea unei femei care să îi fure minţile ar fi a unei femeie care dansează, debordând de energie senzuală, sau a unei femei active, pasionată de sport, a unei femei dinamice în activităţile sale, plină de pasiune pentru ceea ce face, şi totodată a unei femei juste şi oneste. Femeia inteligentă, intelectuala pasionată de cunoaştere, este, de asemenea, un model pe care vrea să îl aibă alături. Iată câteva dintre tipologiile de femei de care bărbatul Săgetător se poate simţi atras, iar dacă s-ar putea, ar prefera să aibă toate aceste tipologii într-o singură femeie.

Femeia care debordează de energie

Pentru că el însuşi debordează de energie, bărbatul Săgetător caută compania unei femei cu energie similară. Această energie trebuie să se reverse atât în diferitele activităţi din viaţa de zi cu zi, cât şi în relaţia de cuplu. O femeie care preferă să stea ascunsă, liniştită, sau care se simte mai confortabil în propria rutină, la ea acasă, s-ar putea să nu prea abiă şanse să aprindă flacăra iubirii acestui bărbat. În schimb, o femeie care se arată, căreia nu îi este frică să danseze energic în public, să râdă, să se expună pe o scenă, sau pur şi simplu să alerge şi să se învârtă prin casă ca un titirez, va fi o femeie care îi va capta privirea şi i-o va păstra pe termen lung.

Să nu uităm că Săgetătorul este un semn dinamic, mutabil. El are nevoie de varietate, de dinamism pe toate planurile vieţii, inclusiv în relaţia de cuplu. De aceea, o femeie energică şi dinamică este persoana care îi poate oferi experientele şi trăirile variate de care are el nevoie, pentru a nu ajunge să se plictisească. Fie că e vorba de activităţile comune de petrecere a timpului liber, fie că e vorba de activităţile din dormitor, o femeie energică şi inovativă îi va capta atenţia în mod continuu acestui bărbat.

Din aceeaşi categorie fac parte şi femeile pasionate de călătorii şi aventuri. O femeie care este tot timpul dorincă de a merge, a vizita, a testa, a încerca, îl va contamina şi pe acest bărbat, mare iubitor al călătoriilor, cu pofta ei de aventură. Se va simţi foarte bine având o parteneră care regăseşte aceeşi satisfacţie în călătoriile şi excursiile plănuite, iar momentele de planificare a noilor vacanţe şi activităţi îi vor aduce pe cei doi mai aproape unul de celălalt.

Femeia justă şi onestă

Săgetătorul detestă minciuna, manipularea, şi orice tentativă de a-i înşela pe cei din jur. De aceea, sunt foarte slabe şansele să ierte pe cineva care l-a minţit, mai ales în relaţia de cuplu – care ar trebui să fie cel mai intim spaţiu pentru cei doi îndrăgostiţi. Ar fi mai probabil să îşi ierte iubita care îi spune că a avut o escapadă şi l-a înleşat, decât să o ierte dacă îl minte că nu l-a înşelat, iar el află din altă parte.

Dar onestitatea nu se referă doar la relaţia dintre cei doi. Nu ar putea ierta nici dacă află că iubita lui a manipulat sau minţit pe altcineva, pentru că este el înşusi un mare apărător al dreptăţii. În plus, un comportament considerat nedrept faţă de alţii îl va determina să se întrebe dacă nu cumva această femeie, mai devreme sau mai târziu, va fi nedreaptă şi cu el.

În schimb, este irezistibil atras de femeile care dau dovadă de onestitate şi francheţe. Se simte foarte atras de orice femeie care sare în apărarea celor nedreptăţiţi, văzând în ea o posibilă parteneră.

Femeia intelectuală, dorincă de învăţare

Săgetătorul este zodia aflată în strânsă legătură cu studiile, în special studiile superioare, sau cele neconvenţionale. De aceea, o femeie pe placul unui bărbat Săgetător va fi o femeie intelectuală, cu care să poată purta discuţii profunde, filosofice, cu care să poată dezbate diverse probleme sociale, educative, religioase sau de orice natură. Chiar dacă se simte atras de o femeie foarte frumoasă, dar care nu este profund interesată de studiu, el se va plictisi în momentul în care nu va putea purta cu ea discuţiile pe care le doreşte.

O femeie pe măsura acestui bărbat va fi o femeie pentru care şcoala nu se termină la o anumită vârstă, ci învăţarea este o caracteristică continuă pe tot parcursul vieţii. Fie că este vorba de învăţarea continuă, la facultate, masterat, doctorat, fie că este vorba de diverse cursuri de specializare în domeniul în care lucrează, sau de simple lecturi din varii domenii, femeia compatibilă cu bărbatul Săgetător ar trebui să fie atrasă în mod natural de studiu.

O asftel de femeie ar putea isca diverse discuţii filosofice sau analitice, pe care să le dezbată împreună cu iubitul ei. Aceste aspecte care pornesc de la complementaritatea pe plan mental, vor duce de fapt la îmbogăţirea relaţiei şi vor atrage armonie pe plan romantic şi sufletesc.

Femeia atrasă de dezvoltare şi spiritualitate

Pasul următor de evoluţie, după satisfacerea nevoilor de cunoaştere din şcolile formale, este creşterea dorinţei de studiu şi aprofundare a diverselor laturi de dezvoltare personală şi apoi spirituală. Pentru că bărbatul Săgetător nu se va complace cu condiţia lui actuală, indiferent pe ce traptă de evoluţie se află, el se zbate în mod continuu pentru a avansa şi mai mult, a se înţelege mai bine, a evolua şi a se transforma. Din acest motiv, chiar dacă la un moment dat partenera pe care o are este idealul întruchipat, dacă el evolueză, s-ar putea ca peste o perioadă acea femeie să nu mai răspundă nevoilor sale emoţionale, şi mai ales spirituale. De aceea, o femeie potrvită pentru acest bărbat, este una care are ea însăşi această sete de dezvoltare personală şi evoluţie spirituală.

După cum spune autorul Swami Vivekananda în cartea sa Karma Yoga, Cunoaşterea spirituală este singura care poate să anihileze nenorocirile noastre pentru totdeauna. Orice altă cunoaştere ne satisface numai temporar nevoile. Dar cu ajutorul cunoaşterii Spiritului, se distrug cauzele care duc la lipsuri. De aceea, ajutorul spiritual acordat oamenilor constituie cel mai mare spijin ce i s-ar putea da vreodată. Exact după aceste principii trăieşte şi bărbatul Săgetător, care se pune în beneficiul ghidării celorlalţi prin calea spirituală pe care o urmează, sau prin metodele de îndrumare pe care le foloseşte pentru a-i ghida pe ceilalţi. Tocmai din acest motiv, are nevoie lângă el de o parteneră care să adere şi ea la valori similare, şi împreună de care să crească în mod neîncetat.

În cartea sa Viaţa de după viaţă, autorul Raymond Moody a făcut o culegere de mărturii a mai multor persoane care au ajuns la limita dintre viaţă şi moarte, sau care chiar au fost declarate decedate, pentru ca apoi să să revină la viaţă. Unul dintre aspectele comune ale acestor mărturii a fost faptul că sufletelor celor care au avut aceste experienţe, li s-a comunicat că încă nu şi-au îndeplinit rostul în viaţa de pe Pământ, motiv pentru care au fost nevoite să se întoarcă. Acest rost se referea în toate cazurile la iubire şi la învăţare – deci nu au iubit suficient de mult, sau nu au învăţat suficient de mult din toate cele pe care le aveau de învăţat. Bărbatul Săgetător trăieşte exact conform acestui principiu – că are extrem de multe de învăţat, şi parcă nu îi ajunge o întreagă viaţă de om pentru a parcurge tot ceea ce şi-ar dori să cunoască. De aceea, şi femeia pe care o are lângă el ar trebui să aibă cel puţin o similară sete de cunoaştere.

Menţiune: linkurile către cărţi sunt linkuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra vreuna din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii. 

Bărbatul Săgetător în Relaţia de Cuplu

Dacă şi-a cucerit deja partenera, dacă a găsit aleasa inimii care bifează toate cerinţele pe care acest bărbat exigent le are, vine momentul să îşi analizeze propriile nevoi şi comportamente în relaţia de cuplu. Este important pentru el ca partenera lui să fie o femeie deschisă, care să îl încurajeze şi să îl susţină în proiectele sale ambiţioase, şi nicidecum să nu îi îngrădească libertatea, sau dorinţele de a face ceea ce îşi propune.

Atunci când iubeşte, acest bărbat îşi pune sufletul pe tavă, şi iubeşte cu multă pasiune. Pentru că prietenia este una dintre caracteristicile de bază ale acestei zodii, pentru bărbatul Săgetător este important să poată spune că este şi prieten cu partenera lui.

Cum îţi dai seama dacă bărbatul Săgetător este îndrăgostit?

După cum spuneam, onestitatea şi francheţea fac parte din trăsăturile de caracter ale acestui bărbat. De aceea, atunci când prezintă interes pentru o femeie, îşi va arăta interesul pe faţă, poate chiar îi va spune ca o place. Este posibil chiar să facă acte demostrative, de la gesturi romantice, la declaraţii. Abordarea lui va fi întotdeauna sinceră, el nefiind genul de persoană care să joace jocuri de cucerie, să lase loc la interpretări, sau să îşi ascundă sentimentele.

O altă modalitate de a-i arăta unei femei că este interesat de ea, este atunci când îi adresează o invitaţie în a face împreună activităţi ce ţin de iubirea lui pentru aventură. Fie că o va invita în călătorii, sau să participe la diverse activităţi sau jocuri, fie că va transforma însăşi relaţia într-o aventură, scopul lui este să îi ofere femeii de lângă el experienţe de neuitat.

Cum iubeşte bărbatul Săgetător?

Când este deja iubitul unei femei, bărbatul Săgetător se simte foarte confortabil în compania ei. Nu încearcă să epateze, aşa cum poate o face în public, nu încearcă să impresioneze sau să atragă atenţia. Aşa că, dacă începe să se simtă relaxat şi confortabil în preajma unei femei, acesta e un semn că se simte ca fiind acasă lângă ea. Pentru că este un boem, îi este relativ uşor să lege relaţii de prietenie, şi de multe ori se întâmplă ca unele dintre prietenii să evolueze în dragoste.

Natura mutabilă a Săgetătorului se manifestă şi în relaţia de cuplu. Astfel, el are nevoie de schimbare şi evoluţie şi în relaţie, ca în toate aspectele vieţii sale. Pentru unii bărbaţi, cel mai împlinitor ar fi să aibă mai multe relaţii de iubire în acelaşi timp. Pentru alţii, mai potrivit ar fi o singură iubită, dar o persoană dinamică, alături de care să poată avea experienţe variate şi să experimenteze.

O altă caracteristică a acestui bărbat în viaţa de cuplu e că are tendinţa de a-şi idealiza iubita. Pentru că este atât de pretenţios în materie de iubire, o va alege doar pe cea care i se pare perfectă, sau cel puţin bifează multe din caracteristiciile perfecţiunii la care visează. Iar dacă nu o consideră încă perfectă, o va încuraja şi susţine în mod permanent să se îmbunătăţească, să devină cea mai bună versiune a ei. Iar această încurajare nu va veni ca o presiune, şi mai degrabă prin joacă şi jucăuşenie, la care se adaugă energia amuzată şi binevoitoare a planetei Jupiter.

Defectele bărbatului Săgetător

Defectele nativului din zodia Săgetător ies la iveală atunci când valenţele energiei jupiteriene sunt joase, ceea ce înseamnă că bărbatul este nefericit sau neîmplinit, sau că nu trăieşte la adevăratul lui potenţial. Iată câteva dintre aspectele care se pot manifesta în momentele sale rele:

Impulsivitatea

Dacă în momentele sale bune, impulsivitatea este catalizatorul care îl pune în mişcare, şi îi dă energia să ducă la împlinire acţiunile şi proiectele pe care le începe, atunci când energia jupiteriană nu este frumos armonizată, bărbatul Săgetător poate avea acţiuni impulsive, pe care ulterior să le regrete. De asemenea, poate da dovadă de o încredere în sine ieşită din comun, care poate degenera spre grandomanie, arătându-se plin de sine, sau chiar superior faţă de cei din jur.

Pentru că cunoaşte foarte multe, pentru că studiază în permanenţă, poate cădea în capcana unor complexe de superioritate, considerând că ceilalţi nu sunt la nivelul lui, că nu poate purta discuţii suficient de elevate cu ei. Se poate întâmpla chiar cu persoane care i-au fost apropriate – dacă consideră că el s-a dezvoltat, a crescut şi ele nu – le poate da la o parte din viaţa sa, fără a ţine cont de sentimentele lor.

Fanatismul

Fie că e vorba de religie, fie că e vorba de apartenenţa la un cult sau un grup, admiraţia sa excesivă poate degenera în fanatism. Aceasta nu ar fi neapărat o problemă dacă s-ar limita la admiraţia extremă pe care o manifestă. Însă, se întâmplă adesea ca fanaticii să facă acţiuni nechibzuite, lipiste de discernământ, în numele religiei sau a credinţelor lor. De asemenea, pot face presiuni asupra celor apropriaţi, pentru ca şi ei să le urmeze calea. Ceea ce trebuie să înveţe aceşti bărbaţi este să manifeste o iubire pură şi devotată asupra obiectului admiraţiei lor, dar fără a cădea în fanatism, şi fără a încerca să îi convingă şi pe cei din jur să îi urmeze. Oricum, Săgetătorul este un lider înnăscut, aşa că, cine are motive să îl urmeze, îl va urma.

Comportament neasumat când greşeşte

Dacă face o boacănă, sau dacă dă de probleme, primul impuls al acestui bărbat este să fugă, să nu îşi asume responsabilitatea pentru ceea ce a făcut, sau să nu îşi dorească să repare – acolo unde se poate. Această tendinţă este una impulsivă şi imatură, şi poate duce chiar la un comportament ipocrit.

Totuşi, un bărbat matur, şi frumos armonizat, nu va recurge la astfel de acţiuni, chiar dacă primul impuls va fi puternic. În schimb, un bărbat care îşi trăieşte viaţa fără prea multă introspecţie, care vrea să scape cât mai repede basma curată, ar putea avea tendinţa să nu îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale, şi să încerce să iasă cât mai repede din situaţie, fără a ţine cont de consecinţe, sau de faptul că poate a rănit pe cineva.

 

Bărbatul Săgetător
Bărbatul Săgetător, imagine de Ana-Maria Nichita@anamarianct via Unsplash

Dacă eşti un bărbat născut în zodia Săgetătorului şi vrei să afli mai multe despre Dumnezeu şi Divinitate, sau dacă iubeşti un bărbat născut în această zodie şi vrei să îl cunoşti mai bine, îţi recomand câteva cărţi care îţi pot servi drept punct de plecare în studiul spiritualităţii:

  • Calea Bărbatului Superior a lui David Deida, o carte cu rol de ghid spiritual pentru bărbaţii care vor să îşi descopere sinele autentic, dincolo de statut social, funcţie sau carieră;
  • Cartea deşteptării a lui Dalai Lama, o carte prin care ni se revelează motivele suferinţei chiar şi atunci când avem abundenţă şi toate plăcerile ne sunt satisfăcute;
  • De ce râde Dumnezeu a lui Deepak Chopra, o carte în care autorul ne arată calea spre speranţă, libertate sau chiar spre eliberare, şi mai ales faptul că întotdeauna avem motive să fim recunoscători, chiar dacă poate nu realizăm asta;
  • Dreptatea lui Dumnezeu a preotului Constantin Coman;
  • Karma Yoga este de asemena o carte foarte bună pentru începerea studiului spiritualităţii, în contextul acţiunii şi reacţiunii muncii pe care o depunem, şi a fiecărui gest pe care îl facem sau gând pe care îl nutrim.

Menţiune: linkurile către cărţi sunt linkuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra vreuna din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii. 

Fotografie cover de Stefan Stefancik via Pexels.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *