Bărbatul Peşti Îndrăgostit – În Relaţii, în Dragoste, în Pat

Caracterul visător şi idealist al bărbatului Peşti iese în evidenţă cel mai mult pe plan romantic. Totuşi, caracterul dual al Peştilor se poate observa şi la acest nivel romantic, motiv pentru care se poate spune că e dificil să faci un Peşte să se aşeze într-o relaţie, sau să se aşeze la casa lui. Fiind o zodie mutabilă, schimbătoare, ţine foarte mult la libertatea sa pe care îi este foarte teamă să nu o piardă.

Pe de altă parte, fiind o zodie de apă, Peştele tânjeşte după profunzime şi relaţii semnificative bazate pe conexiune reală. De aceea, dacă o femeie îşi doreşte o relaţie cu un bărbat născut în această zodie, va trebui să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Bărbatul Peşti este de multe ori acela care se poate afla de mulţi ani de zile într-o relaţie, dar va tot amâna căsătoria pe motiv că nu se simte pregătit. Acest refuz de a se căsători, sau de a confirma că se află într-o relaţie monogamă cu o femeie, vine din teama lui de a-şi pierde libertatea. De reţinut e faptul că acest comportament al lui se poate manifesta în ciuda faptului că îşi iubeste partenera foarte mult.Întrebări frecvente:

Care sunt calităţile bărbaţilor născuţi în zodia Peşti?

Printre calităţile bărbaţilor Peşti se numără generozitatea, compasiunea, empatia, altruismul, talentul artistic, creativitatea, idealismul, spiritualitatea, galanteria, romantismul şi emotivitatea.

Care sunt defectele bărbaţilor născuţi în zodia Peşti?

Printre defectele bărbaţilor Peşti se numără lipsa de pragmatism, naivitatea, escapismul, infidelitatea, emotivitatea dezechilibrată, nehotărârea, barierele ridicate, viciile, fanatismul şi excesele pe care le fac.

Bărbaţii Peşti – ce femei preferă?

Pentru a-l păstra lângă ea, sau chiar pentru a obţine un angajament din partea lui, femeia de lângă bărbatul Peşte trebuie să înveţe să îi respecte libertatea şi să îi ofere spaţiul de care el are nevoie. Bărbatul Peşti îşi va dori să aibă timpul şi spaţiul lui, să nu se simtă legat, încorsetat de femeia de lângă el. De aceea, cea mai bună strategie este ca femeia să îi ofere spaţiu, să îi arate că îl iubeşte şi că e alături de el, dar să îi lase lui spaţiul să vină spre ea.

Ameninţările sau şantajul au un efect advers, îl vor determina pe bărbatul Peşti să se îndepărteze şi mai mult. Unul din lucrurile de care se tem cel mai tare e să nu fie controlaţi de parteneră.

Printre valorile pe care le caută la partenera de viaţă se numără în primul rând abilitatea de a-i aprecia compasiunea şi spiritul artistic. Fiecare dintre noi îşi doreşte un suflet-pereche care să ne vadă aşa cum suntem noi şi să ne accepte şi să ne iubească. Peştii au într-o şi mai mare măsură aceste nevoi, mai ales de la partenerul romantic. Fiind guvernaţi de planeta Neptun, cei născuţi sub semnul Peştilor sunt cei mai romantici din întreg zodiacul.

Ce este extrem de important pentru a da naştere unei relaţii de iubire cu nativul din zodia Peşti este faptul că are o mare, mare nevoie de sinceritate şi autenticitate. Chiar de la primele interacţiuni, el are nevoie să cunoască motivele pe care le ai pentru a te vedea cu el, are nevoie să fii sinceră şi să te arăţi aşa cum eşti. La fel, şi acest bărbat timid şi retras va fi sincer cu tine, şi tot ce vei auzi din gura lui va fi reprezentat de autenticitate şi de credinţele sale cele mai pure. Trăsăturile de personalitate ale bărbatului născut în zodia Pești îl fac pe nativ să idealizeze relația de iubire, indiferent dacă ea este aproape de ideal sau nu.

Pentru nativii din zodia Peşti, relaţia de iubire este adesea refugiul de la toate relele lumii

-locşorul în care se pot ascunde şi pot să îşi dea jos toate măştile pe care sunt nevoiţi să le poarte în societate. Acest aspect este valabil atât pentru femeile cât şi pentru bărbaţii născuţi sub semnul Peştilor. Peştii îşi doresc ca relaţia de dragoste să îi salveze de această lume materială, să se poată refugia în partenelor lor atât pe plan sentimental cât şi pe plan spiritual.

Bărbatul născut în zodia Peşti este atras de valuri atât pe plan fizic, cât şi pe plan emoţional sau sentimental. Va fi întotdeauna atras de o femeie care se unduieşte atunci când merge, sau de femeile care dansează, sau care au gesturi lascive şi atingeri tandre. Dar şi modul lui de manifestare se petrece tot în valuri.

Pentru femeia de lângă el ar putea părea fie neobişnuit, fie obositor să trăiască lângă un bărbat care manifestă emoţiile în valuri, care într-un moment îşi exprimă exploziv iubirea, iar în următorul moment se retrage şi e de negăsit. Este extrem de important pentru el să se poată retrage atunci când simte nevoia, iar femeia de lângă el va fi nevoită să îi respecte acest instinct de izolare, riscând altfel să îl piardă.

De aceea, înainte de toate, partenera lui trebuie să îl înţeleagă şi să îi accepte acest stil de a trăi. Este fascinat mai ales de femeile care îl intrigă prin modul lor unic de a vedea viaţa, fiind visătoare sau artiste ca şi el, sau cel puţin având înclinaţii în aceste direcţii.

Cum seduci bărbatul Peşti?

Cel mai bun lucru pe care îl poate face o femeie pentru  a atrage un bărbat născut în zodia Peşti e să aibă o viaţă proprie împlinitoare, plină de activităţi care să o facă să se simtă bine, să fie fericită. Cel mai rău lucru pare ca l-ar putea face ar fi să se agaţe de el, să îşi caute întreaga fericire în relaţia de cuplu, şi să pună pe partener întreaga povară a fericirii proprii. Unui Peşte îi place foarte mult să curteze şi să fie romantic, de aceea se simte atras de femeile care sunt puternice, care au multe activităţi interesante în viaţă şi pentru care va fi o provocare să fie cucerite.

Având soarele în planeta Neptun, acest romantic incurabil se distinge prin cadourile făcute femilor, florile oferite şi întâlnirile romantice. Să nu te surprindă dacă va fi galant, îţi va deschide uşa sau va achita nota de plată, chiar dacă întâlnirea voastră e una formală, platonică.

Ca punct sensibil în raport cu energia feminină, Peştele este însetat după admiraţie. La fel ca femeia Peşti, se simte foarte bine în pielea lui când primeşte încurajări sau apreciere pentru gesturile frumoase pe care le face.

Pentru a seduce bărbatul Peşti, invită-l în locuri deosebite şi încercaţi să creaţi amintiri de neuitat. Fiind o zodie mutabilă, la fel ca Bărbatul Gemeni sau Bărbatul Săgetător, are nevoie de invovaţie şi de noutate, de frumos şi de neobişuit. De aceea ai şanse mai mari să îl uimeşti cu o excursie de o zi într-un loc în care nu a mai fost, decât cu o cină la un restaurant obişnuit. Totuşi, chiar dacă iniţiativa îţi aparţine, ai grijă să nu fi prea bărbată, să îl laşi pe el să fie cavalerul romantic care îi place să fie.

De multe ori bărbaţii născuţi în zodia Peşti sunt timizi sau poate doar rezervaţi, la fel ca bărbaţii Rac. S-ar putea să fie nevoie să faci tu primul pas dacă îţi doreşti să îl cucereşti. Totuşi, a face primul pas nu înseamnă să fii agresivă. S-ar putea să fie suficiente doar câteva ocheade, un compliment sau un cadou subtil, o invitaţie la un eveniment artistic sau câteva aluzii.

Întreabă-l despre pasiunile lui

Fiecare dintre noi îşi doreşte să fie văzut şi apreciat aşa cum este. Totuşi, pentru un Peşte, acest aspect este şi mai important decât pentru restul semnelor zodiacale. Nativii din zodia Peşti nu caută un partener de viaţă, un prieten sau un iubit. Ei îşi caută sufletul-pereche. Au nevoie de cineva să le fie alături trup şi suflet, să fie perechea lor pe plan fizic, mental, emoţional şi spiritual. De aceea, femeia pe care o vor alături trebuie să fie iubitoare de arte frumoase, muzică sau dans, sau să se definească printr-o formă sau alta de exprimare artistică. Nu vor doar să trăiască o viaţă alături de această femeie, vor să o experimenteze împreună.

O femeie care vrea să atragă un Peşte nu se poate doar preface că are aceleaşi interese cu el, trebuie să trăiască cu pasiune prin aceste interese, iar când vorbeşte despre ele să se înflăcăreze şi să transmită şi ea trăirile pe care le are legate de artele frumoase. Creativitatea este un aspect care defineşte zodia Peştilor, iar o femeie creativă îi va stimula cu siguranţă interesul unui bărbat născut în zodia Peşti. De asemenea, femeia ar trebui să conştientizeze şi să aprecieze creativitiatea din bărbatul de lângă ea.

Întreabă-l de interesele pe care le are şi ascultă activ răspunsurile lui. Când va începe să vorbească despre pasiunile lui, nu se va ma putea opri din vorbit. Dacă îndrăzneşte să îţi împărtăşească din indealurile lui, încurajează-l. Îi va plăcea enorm faptul că cineva ascultă ideile şi conceptele în care îndrăzneşte să creadă, şi că primeşte susţinere. Dacă se va simţi în siguranţă în compania ta, se va dezălui din ce în ce mai mult.

Fii sinceră

Fiind guvernat şi de planeta Jupiter, nativul din zodia Peşti are un spirit justiţiar. De aceea, pentru el este extrem de importantă dreptatea, dar şi sinceritatea şi tot ce e asociat cu caracterul justiţiar. Nu tolerează minciuna sau bârfa, şi e foarte probabil să îl întâlneşti la proteste anti-guvernamentale, la acţiuni politice sau implicat în educarea societăţii civice.

Fii creativă

Peştii caută partenere care să îi completeze, să îi reîntregească. Cum creativitatea este o latură extrem de importantă a nativului din zodia Peşti, va fi mai mult decât necesar pentru o relaţie de durată să existe atât apreciere pentru creativitatea lui cât şi expresia creativităţii tale. Dar, foarte important: pentru ca un bărbat din zodia Peşti să îşi arate latura creativă de faţă cu tine, trebuie mai întâi să se simtă confortabil, chiar în siguranţă în preajma ta. Fiind una din caracteristicle fundamentale ale personalităţii sale, pentru el poate fi o acţiune extrem de vulnerabilă să îşi dezvăluie creativitatea în faţa ta.

Dacă este un artist şi îţi arată pentru prima data un text pe care l-a scris, un tablou pe care l-a pictat sau o strofă muzicală pe care a compus-o, fii receptivă şi încurajatoare. Pentru el, e modul lui de a se arăta vulnerabil faţă de tine.

Chiar dacă nu e vorba de o bucăţică artistică, ci de un proiect la care lucrează sau o idee pe care vrea să o pună în practică, rezultatul e acelaşi. Dacă îl vei critica, s-ar putea să îl înlături de lângă tine şi să se simtă atât de rănit încât nu îţi va mai arăta următoarele creaţii sau proiecte.

Fii blândă şi generoasă

Indiferent de contextul în care îţi arăţi blândeţea sau generozitatea, un Peşte va aprecia aceste calităţi, care sunt definitorii şi pentru personalitatea sa. Bărbatul Peşti va prefera întotdeauna o femeie care mângâie un căţel uneia care se strâmbă şi spune cu dezgust că animalule murdar. Va prefera o femeie care e milostivă uneia care îi critică şi judecă pe cei care nu se descurcă. Va prefera o femeie care îl mângâie şi îl iartă decât o femeie care îl critică şi îl judecă în mod constant. El însuşi se implică în proiecte de cartiate şi îi ajută pe cei din jur. De aceea va căuta o parteneră cu care să facă echipă în acţiunile sale caritabile.

Fii deschisă

Rigiditatea şi închiderea la minte nu sunt apreciate de nativii din zodia Peşti. De aceea, dacă ai convingeri foarte ferme şi nu eşti dispusă să devii flexibilă sau să asculţi şi părerea altora, s-ar putea să îl respingi pe bărbatul Peşte. Compasiunea şi empatia stau la baza personalităţii lui, şi şi-ar dori trăsături asemănătoare şi la femeia de lângă el.

Fii feminină şi senzuală

Peştii au nevoie de conexiune extrem de intensă pentru a se simţi una cu femeia de lângă ei. O femeie deschisă şi încrezătoare în feminitatea ei va da peste cap un bărbat născut în zodia Peşti. Nu tolerează vulgaritatea, şi nu se simte atras nici de femeile carieriste şi bărbătoase. În schimb, femeile rafinate, senzuale şi trezite în feminitatea lor, care ştiu să flirteze cu eleganţă şi puritate, îl fac să îşi piardă minţile şi să se îndrăgostească până peste cap.

Cum îndepărtezi un bărbat Peşti

Probabil nu îţi doreşti asta, aşa că dacă vrei să eviţi câteva greşeli care riscă să îl îndepărteze, verifică lista de mai jos.

Cruzimea

Nimic nu e mai urât şi mai indezirabil pentru un nativ din zodia Peşti decât să vadă un alt om că se comportă cu cruzime. Fie că e vorba de a fii crud cu alţi oameni sau cu animale, efectul este acelaşi. Nativii din zodia Peşti sunt definiţi prin compasiune şi bunătate, iar un comportament crud îi va face să se îndepărteze de cei care îl exercită, şi nu vor dori să fie asociaţi cu aceste persoane.

Atitudine de superioritate şi judecarea celorlalţi

Nativii din zodia Peşti îi abordează pe toţi cei din jurul lor ca fiindu-le egali, îmbrăţişează diferenţele şi consideră că de la fiecare om, indiferent de mediul din care provine sau de experientele de viaţă pe care le-au avut, au ceve de învăţat. De aceea, este inacceptabil pentru ei ca cineva să îi judece pe cei din jur, să îi condamne sau să se considere superiori. Nu îi apreciază nici pe cei care se află în poziţii de autoritate (de exemplu, la locul de muncă) şi se poartă urât cu subalternii lor. De exemplu, o Femeie născută în zodia Leului, care este dizarmonioasă şi are defecte proeminente precum orgoliul exacerbat, îl va intimida sau îi va displăcea profund nobilului Peşte. La fel, o femeie Berbec care se manifestă dizarmonios, fiind prea temperamentală l-ar putea alunga pe acest bărbat. Asta nu înseamnă că nu poate exista compatibilitate între aceste semne. Înseamnă doar că ambii parteneri trebuie să fie dezvoltaţi armonios în să lucreze în mod continuu pentru a-şi îmbunătăţi aspectele pozitive.

Nu li se par amuzante glumele pe seama femeilor, a minorităţilor şi caută să îi ajute pe cei defavorizaţi, nu să îi condamne. De aceea, nici de la partenera lor nu acceptă o astfel de atitudine.

Bârfa şi discuţiile inutile

Peştilor le displace să fie atraşi în drame, fie că e vorba de dramele personale ale altora, fie că e vorba de ultimele ştiri de can can. Dacă vei începe să discuţi cu un Peşte despre ultimele ştiri din viaţa unor actori, vei observa în foarte scurt timp că nu te mai ascultă. Reticenţa lor faţă de bârfe şi de can can vine din dorinţa lor profundă de a avea o viaţă împlinitoare. Cum tânjesc după conexiune de calitate şi conversaţii pline de semnificaţie, consideră adesea o pierdere de timp ca cineva să înceapă să bârfească sau sa faca conversaţie măruntă de faţă cu ei, genul acesta de discuţii iritându-i sau determinându-i să se refugieze în lumea lor.

Bărbatul Peşti în Pat – Amorul cu bărbatului Peşti

Fiind un semn de apă, Peştii sunt extrem de interesaţi de aspectul amoros. Totuşi, personalitatea lor timidă şi retrasă nu va lăsa să se vadă asta la suprafată. Un Peşte îndrăgostit va contopi aspectul erotic cu cel romantic, pentru el actul amoros fiind o experientă aproape spirituală, dacă se află în pat cu persoana pe care o iubeşte. Dar va putea fi şi extrem de evaziv şi alunecos, dacă persoana cu care e în pat nu e cea pe care o iubeşte, şi va putea duce de nas multe femei care nu vor şti exact în ce punct se află relaţia lor.

Peştii fiind un semn de apă, trăiesc emoţiile la intensitatea valurilor oceanelor. Sunt extrem de receptivi şi emotivi, şi caută să simtă emoţii similare şi din partea patenerei. Dacă iubeşte, îşi va copleşi partenera cu romantism, atenţie şi tandreţe. Fiind un foarte bun empat, va fi extrem de receptiv la nevoile partenerei atât pe plan emoţional cât şi pe plan amoros. De aceea este considerat un excelent amant.

Idealizând relaţiile de iubire, un Peşte nu face distincţia între dragoste şi eros. Pentru el, cele două trebuie să se contopească, mai ales că îşi dezvăluie atât trupul cât şi sufletul femeii pe care o iubeşte. Tânjeşte după iubire necondiţionată, emoţii intense, împlinire şi conexiune reală în momentele în care face dragoste cu iubita.

În general, pentru semnele de apă, erosul este definitoriu, datorită imaginaţiei bogate care stârneşte fel de fel de fantezii. Dar pentru nativii din zodia Peşti, amorul împlinitor poate exista doar pe fundaţia unei relaţii romantice împlinitoare. Bărbaţii Peşti sunt extrem de atenţi la partenerele lor, şi extrem de intuitivi la adresa nevoilor acestora.

Zone sensibile ale bărbatului Peşti

Picioarele nativilor din zodia Peşti sunt puncte sensibile. Pentru bărbaţii născuţi în zodia Peşti, este extrem de senzual ca iubita lor să îi ciupească cu buzele şi să îi sărute pe degetele de la picioare. Masajele cu uleiuri aromate efectuate asupra picioarelor pot să îi aprindă, de asemenea. Peştii sunt foarte atraşi şi de băuturi, în special cele alcoolice. De aceea, un pahar de vin poate oricând face o partidă amoroasă mai plăcută, şi va ajuta la dezinhibarea de început. Atenţie, bărbatul Peşti are o predispoziţie spre vicii, deci ideal ar fi să nu se exagereze cu alcoolul.

Bărbaţii Peşti şi Infidelitatea

În esenţă, bărbaţii născuţi în zodia Peşti nu sunt infideli. Dimpotrivă, ei doresc să îşi caute sufletul-pereche, şi vor o relaţie ideală care să îi împlinească pe toate planurile. Totuşi, acestor bărbaţi le este foarte greu să spună nu. Ei sunt atraşi de femei puternice, cu iniţiativă, iar dacă o astfel de femeie îi abordează şi le face avansuri, s-ar putea să cedeze. De aici şi-au câştigat Peştii o reputaţie de zodie promiscă pe plan amoros.

Bărbaţii Peşti sunt geloşi şi posesivi?

Deşi pare un paradox, pe cât de mult îşi doresc să fie independenţi şi liberi, pe atât de mult pot cădea în capcana geloziei şi a dorinţei de a-şi controla partenera. Nu sunt printre cei mai geloşi bărbaţi, dar sunt printre cei mai emotivi din zodiac. Relaţiile lor trebuie să aibă la baza devotament şi iubire necondiţionată, iar în momentul în care simt că valorile lor de bază sunt pe punctul să clatine relaţia, pot devei extrem de geloşi.

În momentul în care îşi manifestă gelozia, bărbaţii Peşti devin mai degrabă trişti decât furioşi. Se simt răniţi dacă îşi aud iubita vorbind despre un alt bărbat, precum se simt răniţi şi atunci când primesc critici foarte dure şi cuvinte tăioase. Îşi doresc să fie adoraţi sau chiar idealizaţi, iar din acest motiv li se pare de neconceput ca iubita lor să adore pe altcineva.

Nu este recomandat ca o femeie să încerce să îşi testeze partenerul provocându-i acte de gelozie. Dacă el o iubeşte iar ea îi arată că începe să fie interesată de alt bărbat, comportamentul ei nu îl va stimula, ci mai degrabă îl va dezamăgi. Este mult mai indicat ca femeila să îl seducă cu puterea ei de atracţie decât încercând să îl facă gelos.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre relaţiile de cuplu şi cum o poţi face fericită pe iubita ta, îţi recomand cartea Marte şi Venus, a celebrului autor Dr. John Gray, care a scris şi bestsellerul Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus. De asemenea, pentru că zodia Peştilor este într-o continuă căutare a conexiunii divine, îţi recomand cartea Viaţa după moarte a lui Deepak Chopra, care oferă indicii despre cum ne putem raporta la Divinitate, şi ce se întâmplă cu sufletul după moarte, indiferent dacă eşti sau nu o persoană religioasă, şi indiferent care e religia ta.

Disclaimer: linkul către această carte este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra cartea folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Imagine featured via Unsplash https://unsplash.com/@sweeticecreamweddingLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *