Femeia Vărsător – Personalitate, Dragoste, Calităţi şi Defecte

Sociabilă, prietenoasă şi altruistă, femeia Vărsător este cea mai inovatoare dintre femeile zodiacului. Asemena Femeii Capricorn, are ca guvernator planeta Saturn. Dar Vărsătorul are şi un al doilea guvernator, planeta Uranus, iar împreună cei doi guvernatori modelează personalitatea acestei native, şi îi oferă anumite trăsături de caracter şi predispoziţii comportamentale.

Femeia din Zodia Vărăstor

Femeia născută în zodia Vărsătorului este cunoscută şi ca revoluţionara zodiacului. Energia planetei Uranus îi dă acestei native o energie inovatoare, motiv pentru care multe native din această zodie au o mare deschidere spre nou şi inedit. Totuşi, poate părea contraintuitiv faptul că Vărsătorul este un semn fix, tocmai din cauza deschiderii deosebite pentru schimbare. În general, femeilor din zodiile fixe, cum sunt Femeia Taur, Femeia Leu şi Femeia Scorpion, le este foarte dificil să facă schimbări majore în viaţa lor. De multe ori ajung să se complacă în situaţii care nu le plac, în realaţii care nu le satisfac, pentru că au o mare nevoie de siguranţă şi securitate, şi se term să rişte.Şi femeia Vărsător face parte din categoria zodiilor fixe, dar energia urianiană o face foarte deschisă către noutate şi inovaţie.  Ea nu are rezerve legate de schimbare în aceeaşi manieră ca şi celelalte reprezentante ale semnelor fixe. În cazul ei, natura fixă a zodiei se poate manifesta printr-o formă de încăpăţânare, atunci când îşi pune în minte o idee şi se ţine de ea până când o duce la bun sfârşit. Încăpăţânarea lor poate ieşi la iveală şi atunci când vin cu idei originale, iar cei din jur le resping pentru că nu au deschiderea necesară să le accepte. Aceste femei ştiu cum să se ţină de ideile lor dacă cred în ele, să nu se lase până când nu îi conving şi pe cei din jur.

Femeia Vărsător Personalitate
Personalitatea Femeii Vărsător  – imagine de Daria Shevtsova via Pexels

Personalitatea femeii născute în zodia Vărsător

Natura zodiei vărsătorului este una Yang, emisivă. Din acest motiv, toate caracteristicile saturniene şi uraniene sunt orientate spre exterior, spre cei din jur. Dacă în cazul nativelor din zodia Capricorn, exigenţele saturniene erau orientate spre propria persoană – cum ar fi de exemplu perseverenţa în îndeplinirea sarcinilor, în cazul Vărsătorului aceste atribute se reflectă asupra celor din jur – de exemplu, perseverenţa în a-i ajuta şi susţine pe cei din jur.

Femeile vărsător sunt persoane foarte sociabile şi prietenoase, şi doresc întotdeauna să facă lucruri pentru ceilalţi. Din acest motiv, şi energia lui Uranus, care se referă la originalitate şi inovaţie, este maniefestată tot în folosul celorlalţi. De aceea, adesea aceste femei vin cu multe idei noi despre cum să găsească soluţii la problemele unor grupuri de oameni sau chiar ale umanităţii la scară largă. Nu se prea întâmplă ca femeile Vărsător să facă descoperiri majore şi să le folosească în interes propriu. Natura lor altruistă şi umanitară le determină să aducă inovaţie şi originalitate în folosul tuturor.

Trebuie menţionat faptul că ceea ce numim noi zodia (poziţia Soarelui) ne dă anumite predispoziţii sufleteşti cu care ne naştem. În schimb, trăsăturile de personalitate sunt date de poziţia Ascendentului în astrograma noastră natală. Astfel, dacă doreşti să afli mai multe aspecte legate de personalitate, îţi recomand să citeşti şi articolul nostru desre Ascendentul Zodiacal

Femeia Vărsător - Calităţi
Femeia Vărsător – Calităţi, imagine de Guilherme Stecanella@guilhermestecanella via Unsplash

Caracterul inovator al Femeii Vărsător

Uranus, cel de-ar doilea guvernator al planetei Vărsător, aduce cu sine energia inovaţiei. Din acest motiv, nativele din această zodie manifestă trăsături revoluţionare în diverse domenii. De multe ori, se concentrează pe studii în domeniul cercetării şi inovaţiei, şi reuşesc adesea să aducă perspective noi, să se gândească la aspecte la care nu s-a gândit nimeni înaintea lor.

Femeile Vărsător sunt adesea extrem de originale. Ele aduc inovaţie în toate aspectele vieţii lor. În copilărie, sunt fetiţele care inventează jocuri noi. În adolescenţă, sunt fetele care încearcă vestimentaţie şi coafuri îndrăzneţe, sunt fetele care ies în evidenţă prin faptul că nu se aseamănă cu nimeni. De obicei, nu urmează o anumită modă, sau nu au anumiţi idoli după care să se îmbrace sau să se machieze. Vin cu ideile proprii, fac combinaţiile proprii, eventual doar se inspiră după anumite modele, dar stilul lor este unul original.

Multe dintre aceste fete aleg să urmeze studii în domeniul cercetării, inovaţiei, sau poate al medicinei – domenii în care pot aduce ceva nou, mai ales ceva în folosul comunităţii. Altele, aleg să urmeze cariere în domenii cu totul noi. În prezent, aceste domenii pot fi în tehnologie, sau pot fi chiar femeile care creează noi departamente, noi industrii, noi arii. Multe din domeniile de muncă existente în ziua de azi, care nu existau acum 5 sau 10 ani, au pornit probabil din ideile unor femei sau bărbaţi născuţi sub zodia Vărsătorului.

Originalitatea femeii Vărsător se reflectă în tot ceea ce face. Iubeşte în mod original, se comportă original în relaţiile de prietenie şi colegialitate. Face cadouri originale, are idei unicat, şi este inovatoate în toate acţiunile sale.

Pentru nativele din zodia Vărsător interesate de inovaţie, ar putea fi recomandate următoarele cărţi:

Disclaimer: linkul către aceaste cărţi sunt linknuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra una din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Defectele Femeii Vărsător
Defectele Femeii Vărsător, imagine de James Forbes@vespir via Unsplash

Calităţile Femeii Vărsător

Atât calităţile cât şi defectele acestor native sunt anumite predispoziţii cu care aceste femei se nasc, în funcţie de energia manifestată de cele două planete guvernatoare. Desigur, fiecare femeie în parte, în funcţie de nivelul de evoluţie la care se află, poate alege cum să se comporte, dar este important să cunoască cu ce predispoziţii se naşte, mai ales pentru a şti ce cale să urmeze în momentele de răscruce.

Toate planetele au trei niveluri de vibraţie: joase, medii şi înalte. Calităţile nativilor dintr-o anumită zodie se manifestă atunci când aceştia intră în rezonanţă cu nivelele înalte de vibraţie ale planetelor. Iată care ar fi calităţile femeilor născute în zodia Vărsător:

Originalitatea, stilul propriu

După cum spuneam mai sus, originalitatea face parte din caracteristicile care definesc nativele din zodia Vărsător. De la comportament la ţinută, de la studiile urmate la modul sau domeniul în care muncesc, viaţa femeilor Vărsător este definită de originalitate. Nu le place deloc să se ia după alţii, detestă spiritul de turmă şi pe cei care copiază.

Energia planetei Uranus le dă acestor femei curajul de a-şi afişa creativitatea şi ideile inovatoare. Dacă multe persoane se tem să îşi arate laturile distincte, de teamă de a nu fi respinse de către societate, nativele din Vărsător nu au această teamă, sau dacă o au, şi-o înfruntă cu curaj. Sunt îndrăzneţe, curajoase, se afişează aşa cum sunt. Se îmbracă cum doresc, spun ce gândesc, vorbesc în modul în care le place, şi nu se tem foarte mult de critica pe care o primesc.

Şi chiar dacă uneori sunt criticate, ele ştiu că valoarea lor nu este dată de felul în care le văd cei din jur, ci vine din interior. Deci dacă sunt criticate pentru stilul lor aparte, nu îl vor schimba, dimpotrivă pot deveni chiar încpăpăţânate pentru a-şi proteja propriul stil. Şi atunci când au idei foarte inovatoare, dacă cineva le critică, se încăpăţânează să le susţină, mai ales pentru că sunt indei în care cred, nu sunt dominate de superficialitate.

Sociabilitatea şi iubirea faţă de oameni

Totuşi, nu se întâmplă foarte des să fie criticate, pentru că aceste femei iubesc oamenii, sunt extrem de prietenoase şi dăruite faţă de cei din jur. Le place compania oamenilor, iar cei din jur le iubesc. Mulţi se simt inspiraţi de ele, altora le place doar să fie în preajma lor. Fiind un semn de aer, Vărsătorul se naşte cu abilităţi de comunicare, ceea ce poate fi un bun temei pentru fondarea unor relaţii. Iar atunci când apar conflicte de orice fel, comunicarea poate ajuta ca acestea să fie rezolvate şi depăşite.

Vărsătorul este un semn care lucrează pentru oameni, în favoarea oamenilor. Dacă în zodia Capricorn, calităţile lui Saturn sunt orientate spre interior, spre interesul propriei persoane, în Vărsător toate calităţile saturniene sunt proiectate în exterior, spre folosul oamenilor din jurul acestei femei. De aceea, perseverenţa, munca asiduă, pragmatismul, controlul timpului şi toate valenţele saturniene sunt folosite de aceste femei pentru a veni în ajutorul oamenilor, şi nu al propriei persoane.

Vom vedea adesea femei Vărsător făcând diverse acţiuni care să ajute oamenii. Această iubire faţă de oameni se manifestă diferit faţă de altruismul neptunian manifestat de femeia Peşti. Dacă femeile născute în zodia Peştilor fac mai degrabă acte umanitare, şi arată multă compasiune, fiind milostive, femeile Vărsător acţionează în mod diferit. Ele adesea vin cu idei ingenioase pe care le dezvoltă, şi care caută să aducă beneficii majore în folosul umanităţii. Vin cu invoaţii tehnologice, cu inovaţii în domeniul cercetării, caută oportunităţi de progres şi de revoluţie pentru a îndepărta metodele învechite şi depăşite. Natura lor progresivă se face văzută şi în relaţiile pe care le au cu oamenii, şi, am putea spune, cu întreaga omenire.

Libertatea şi independenţa

Nativele din zodia Vărsător sunt femei extrem de independente, care iubesc libertatea. Energia planetei Saturn le oferă acestor femei, la fel ca femeilor Capricorn, abilităţi de a se descurca singure încă de mici. Sunt adesea femei serioase, perseverente, care ştiu să muncească pentru a obţine ceea ce îşi doresc. De aceea ştiu să se descurge, ştiu să fie muncitoare, şi nu au nevoie să apeleze la alţii pentru a le ajuta.

Pentru că nu au nevoie să fie lăudate de cei din jur pentru a avea succes, nici nu se simt doborâte atunci când cineva le critică. Nu se concentrează prea mult spre propria persoană, îşi concentrează mai mult atenţia pe oameni, sau pe proiectele pe care lucrează. Pentru că sunt atât de originale, le poate fi dificil să găsească persoane pe aceeaşi lungime de undă cu ele, de aceea este important să nu se descurajeze când cei din jur nu le înţeleg sau nu le împărtăşesc ideile.

Au o mare nevoie de liberate, pentru a se exprima şi a se organiza aşa cum doresc. Nu le place să fie îngrădite, şi sunt împotriva constrângerilor de orice natură. Aceste femei reprezintă revoluţia şi reformarea conservatorismului saturnian, îndepărtarea de ideile invechite, de dogme, de restricţii. Sunt destul de deschie la minte, tolerante, şi ştiu să accepte ceea ce nu cunosc şi nu au mai văzut înainte.

Aceste native sunt genul de persoane cărora nu le place să meargă pe calea bătută de alte generaţii dinaintea lor. Vor să îşi creeze propria cale, să aducă metode noi, progres şi inovaţie. Şi au nevoie să li se permită să aducă acest grad de inovaţie în relaţiile şi activităţile pe care le desfăşoară.

Femeia Vărsător în Relaţiile de Iubire
Femeia Vărsător şi senzualitatea, imagine de Allef Vinicius@seteph via Unsplash

Defectele Femeii Vărsător

Calităţile femeii Vărsător fiind originalitatea, iubirea faţă de oameni şi libertatea, defectele sunt în relaţie cu valenţele joase ale celor doi guvernatori, Saturn şi Uranus. Înainte de a ilustra cele mai comune defecte ale nativelor din aceste zodii, trebuie menţionat faptul că orice aspect negativ poate fi depăşit prin ridicarea nivelului de vibraţie. În general, defectele se manifestă atunci când nu suntem cea mai bună versiune a noastră. Când suntem deprimaţi, avem probleme, sau suntem nemulţumiţi de propria persoană, intrăm în rezonanţă cu cele mai joase vibraţii ale planetelor care guvernează zodia noastră. Iar pentru a rezona mai degrabă cu calităţile, este nevoie să trpim în armonie cu valorile sufletului nostru, să ne ridicăm vibraţia să iubirea de sine.

Iată câteva dintre defectele la care femeile Vărsător sunt predispuse:

Lipsa iubirii de sine

După cum spuneam mai sus, Vărsătorul este o zodie orientată spre oameni, spre ajutorarea altora, spre acte care să fie în folosul umanităţii, ceea ce este un aspect foarte frumos şi altruist. Totuşi, unele dintre nativele din Vărsător pot cădea într-o extremă, şi anume, să neglijeze propria persoană, să nu se respecte şi să nu se iubească pe sine.

Ele trebuie să înveţe că dăruirea pentru cauzele altor persoane este frumoasă şi împlinitoare, dar nu trebuie să ajungă să uite de nevoile proprii. Există riscul ca foarte mulţi oameni să se bazeze pe ajutorul acestor femei, şi să tragă de ele în toate direcţiile. Ele fiind atât de dedicate oamenilor, vor sări să le ajute de fiecare dată când li se va cere, şi vor ajunge în situaţii ca în vorba populară, când dai un deget şi ţi se ia toată mâna.

Nativele din Vărsător trebuie să facă diferenţa între situaţiile în care ajută cu iubire şi plăcere, şi cele în care ajung să ajute din obligaţie, fiind obosite, fără energie sau alte resurse. Concediul lor trebuie să fie o perioadă de odihnă şi relaxare, nu o perioadă în care să fugă dintr-o parte în alta pentru a-i mulţumi pe alţii. Alegerile majore în viaţă trebuie făcute în funcţie de ce îşi doreşte nativa, şi nu pentru a face pe plac altora. Trebuie să înveţe să se odihnească, să se îngrijească, şi să facă şi lucruri pentru ele însele.

Desigur, menirea Vărsătorului este totuşi să facă acţiuni în folosul umanităţii. Ea nu trebuie să se îndepărteze de menirea sa, pentru că astfel va fi neîmplinită. Ceea ce trebuie să facă este să găsească un echilibru echitabil şi mulţumitor, să pentru a avea grijă de ea, dar totuşi a trăi în conformitate cu natura sufletului său altruist.

Pentru că nativele din zodia Vărsător au adesea dificultăţi legate de iuibirea de sine, le-ar putea fi de folos următoarele lecturi:

Disclaimer: linkul către aceaste cărţi sunt linknuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra una din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.

Îngrădirea libertăţii celorlalţi

Poate părea un paradox, dar această femeie care iubeşte atât de mult libertatea, poate cădea în capcana de a îngrădi libertatea celorlalţi. Chiar fără să îşi dea seama.

Pentru că îi place atât de mult să ajute, ea poate sări în ajutor celor care au nevoie, chiar şi atunci când aceştia nu o cer. Iar dacă face acest lucru, s-ar putea ca acţiunea ei să se întoarcă împotriva propriei persoane. Una dintre lecţiile de viaţă ale femeii Vărsător este să înţeleagă că fiecare om trebuie să îşi împlinească destinul, iar unele dintre dificultăţile care apar în vieţile oamenilor apar pentru ca aceştia să le depăşească. Iată de ce nu este bine ca alţii să intervină atunci când nu li se cere.

În anumite situaţii, sfaturile oferite sau ajutotul nesolicitat pe care îl acordă poate fi considerat chiar ca o formă de abuz. Unii oameni nu îşi doresc să fie ajutaţi, iar dacă cineva le dă sfaturi sau insistă să îi ajute, pot interpreta aceste acţiuni ca şi cum ei nu ar fi în stare să facă ce au de facut, ca şi cum ar fi incompentenţi. De aceea, pentru aceste femei este important şi modul în care se oferă să ajute. Este nevoie să înveţe diplomaţia. Şi este nevoie să îi spună persoanei în cauză că se poate baza pe ea, dar să nu facă presiuni dacă aceasta refuză ajutotul. Pentru că nerespectând dorinţa altor persoane de a nu primi ajutor, ajung ele însele să le încalce libertatea.

Încăpăţânarea

Chiar dacă femeia Vărsător este deschisă la noutăţi şi inovaţie, ea face parte totuşi din categoria semnelor fixe. Doar că energia specifică semnelor fixe se manifestă diferit în acest semn, faţă de celelalte semne. Femeile Vărsător pot veni cu idei originale, inovatoare, prin care vor să revoluţioneze diverse domenii. Dar pot deveni foarte rigide şi încăpăţânate atunci când ideile lor nu sunt acceptate.

Perseverenţa este unul dintre atributele saturniene. Saturn le ajută pe nativele pe care le influenţează să ducă la bun sfârşit ceea ce îşi propun. Din acest motiv femeile Capricorn sunt atât de muncitoare şi răbdătoare. Dar pentru femeile Vărsător, perseverenţa şi răbdarea se manifestă în mod diferit. În cazul lor, ele pot deveni fixate pe anumite idei sau metodologii, pe anumite relaţii.

Ele nu vor renunţa până când nu vor obţine ceea ce îşi propun, până când ideea lor nu va fi acceptată, probată sau înţeleasă de cei care îi opun rezistenţă.

Cum cucereşti femeia Vărsator
Cum cucereşti femeia Vărsator, imagine de Milada Vigerova@mili_vigerova via Unsplash

Femeia Vărsător Îndrăgostită

Despre femeile Vărsător se spune că se înconjoară de mulţi prieteni, dar se îndrăgostesc greu. Sau, cel puţin, îşi arată mai greu sentimentele. Energia planetei Saturn le dă o alură serioasă, rezervată, motiv pentru care pot părea reci sau chiar distante când vine vorba de intimitate şi de relaţiile de cuplu. Dar în momentul în care se implică într-o relaţie, devin dedicate, altruiste şi îşi susţin partenerul.

Pentru că acestor femei le place compania oamenilor, şi sunt în general pozitive şi optimiste, le este destul de uşor să îşi facă prieteni şi să a fie curtate de mulţi bărbaţi. Fiind un semn de aer, le vine în mod natural să poarte conversaţii, deci la acest capitol nu le este prea dificil. În plus, în semnul Vărsătorului, planeta Mercur se află într-o poziţie foarte benefică, poziţia de exaltare. Mercur fiind planeta comunicării, aceste native au un dublu beneficiu în ceea ce priveşte abilităţile de comunicare.

În schimb, le poate fi dificil să se deschidă sufleteşte. Pentru că în zodia Vărsătorului, Soarele are cea mai nefastă poziţie, poziţia de Exil. Soarele reprezintă sufletul nostru, energiile şi aspiraţiile noastre sufleteşti. Iar nativele născute în zodia Vărsătorului beneficiază cel mai puţin de energia solară în momentul naşterii lor, pentru că pe parcursul perioadei care acoperă această zodie, Soarele se află în poziţia cea mai îndepărtată de planeta noastră.

Ceea ce este foarte important pentru aceste femei atunci când se îndrăgostesc este ca partenerul lor să nu le îngrădească mult iubita libertate. Le poate fi dificil să intre într-o relaţie serioasă din cauza faptului că sunt atât de inovative şi deschise la tot ce e nou. Le poate fi greu să îşi ia un angajament faţă de un anumit bărbat, pentru că apar noi şi noi bărbaţi, cu noi trăsături şi noi calităţi care le pot părea interesante.

Dar dacă va apărea un bărbat care să le ofere ceea ce au nevoie, vor deveni extrem de iubitoare şi dăruite. Natura lor altruistă se va revărsa şi în relaţia de cuplu, iubitul fiind inundat cu gesturi şi dovezi ale afecţiunii. Totuşi, partenerul pe care îl vor alegere trebuie să înveţe să nu le îngrădească libertatea şi să le admire independenţa. În plus, va fi nevoie să fie deschişi şi să accepte, chiar să iubească latura lor originală şi inovatoare.

Femeia Vărsător în Relaţiile de Iubire
Femeia Vărsător în Relaţiile de Iubire, imagine de Allef Vinicius@seteph via Unsplash

Cum cucereşti Femeia Vărsător?

Una dintre cele mai mari temeri ale acestei femei releferitoare la relaţia de cuplu este că dacă se va implica într-o relaţie serioasă, sau dacă va întemeia o familie, îşi va pierde libertatea. De aceea, un partener ideal ar fi un bărbat care să îi admire independeţa şi libertatea, şi să nu încerce să o îngrădească. Un bun exemplu în această direcţie ar fi un bărbat care este el însuşi independent, care are propriile pasiuni, proiecte şi aspiraţii. Iubeşte bărbaţii pe care se poate baza, şi se teme să nu ajungă într-o relaţie cu un bărbat prea lipicios, care să fie dependent de ea, sau care să o sufoce, să o impiedice să se ocupe de ceea ce iubeşte să facă.

Bărbaţii pragmatici, cu picioarele pe pământ, care au proiecte şi interese proprii pot deveni interesanţi pentru această femeie. Ea nu este genul de femeie foarte emotivă, care să aibă nevoie de gesturi extrem de romantice, dovezi de dragoste şi serenade. Preferă un partener mai serios, stăpân pe masculinitatea lui, pe care să îl perceapă ca pe un stâlp pe care să se poată baza. Nu îi plac afişările publice siropoase, declaraţiile şi ataşamentele. Există o doză de pragmatism în modul în care îşi alege partenerul de viaţă, şi evită pe cât posibil să aleagă un partener conservator, care să vrea să o controleze.

Este deschisă la minte şi pe plan relaţional. De aceea, nu este neapărat adepta unei familii tradiţionale, sau a unei căsătorii clasice, pe care o poate consdiera învechită. Poate avea o viziune inovatoare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, poate fi deschisă spre a adopta copii, a prefera un parteneriat în defavoarea căsătoriei, sau alte forme de relaţie mai ieşită din tipare. Îi este teamă că un potenţial partener ar putea să o limiteze, de aceea este precaută înainte de a lua decizia dacă să se angajeze sau nu într-o relaţie amoroasă.

Un alt aspect important pentru a cuceri această femeie este francheţea. Onestă şi cu valori înalte, această femeie va spune pe faţă ceea ce gândeşte şi ceea ce aşteaptă de la un partener, şi va dori să primească aceleaşi lucruri. Are nevoie să ştie că bărbatul de lângă ea i se adresează cu sinceritate, că nu îi ascunde lucruri, şi că o respectă.

După cum spuneam, comunicarea are, de asemenea, mare preţ în relaţiile pe care le leagă această femeie, inclusiv relaţiile amoroase. De aceea, un bărbat care vrea să o cucerească trebuie să găsească metode să comunice cu ea, şi să o facă cât mai deschis cu putinţă.

Pentru că este atât de interesată de noutate şi inovaţie, o metodă de a o cuceri ar fi să fie invitată în aventuri, proiecte, călătorii sau orice pare captivant şi unic. Evită cu orice preţ rutina, nu vrea să se plictisească, iar un partener care să o scoată din rutină, va fi excelent pentru ea. Un partener care preferă să stea în casă, nu vrea să încerce şi să experimenteze, s-ar putea să o plicitsească destul de repede pe această femeie, iar ea să se simtă prinsă într-o relaţie care o nemulţumeşte.

Un alt aspect de care trebuie să ţină cont un bărbat care doreşte să cucerească această femeie este că nu se lasă cucerită uşor. Nu este deloc genul de femeie care să se îndrăgostească până peste cap, ca în filme, fiind mai degrabă precaută şi calculată în alegerea partenerului. Va face probabil o listă mentală cu argumente pro şi contra pentru un anumit pretendent, şi în momentul în care va lua o decizie legată de el, sunt slabe şansele să mai dea înapoi. S-ar putea să dureze ceva timp până când va lua această decizie, de aceeea, pentru pretendenţii săi va putea să fie dificil să înţeleagă dacă trebuie să continue să o curteze sau nu. Important este ca dacă ea dă semne că ar fi deschisă, să aibă răbdare până când va lua o decizie.

Femeia Vărsător pe planul amoros

Pentru că este extrem de deschisă să inoveze şi să experimenteze, va fi deschisă şi pe planul intim. Asta nu înseamnă că îi va plăcea orice extravaganţă din dormitor, dar cel puţin va fi deschisă să experimenteze. Jocuri, lenjerii, literatură, experienţe în natură – orice poate fi un stimul, atâta timp cât se va simţi incitată. De aceea, un bărbat extrem de conservator, sau pentru care discuţiile despre planul intim să fie subiect tabu, s-ar putea să o plictisească.

Această femeie poate fi imprevizibilă, schimbătoare, mereu pusă pe a experimenta ceva nou. Totuşi, atunci când îşi alege partenerul, este fidelă, responsabilă, o persoană pe care bărbatul de lângă ea se poate baza.

 

S-ar putea să îţi placă următoarele cărţi din sfera Astrologiei:

Disclaimer: linkul către aceaste cărţi sunt linknuri de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra una din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii.Imagine de cover de Anthony Tran@anthonytran via Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *