Femeia Scorpion – Personalitate, Caracter, Psihologie, Dragoste

Misterioasa Zodiacului, femeia Scorpion, este reprezentanta tuturor secretelor şi a tot ceea ce este ascuns, sau mai dificil de accesat. Pentru nativele din zodia Scorpion, în momentul naşterii lor Soarele se afla în dreptul constelaţiei Scorpionului, motiv pentru care această constelaţie are o influenţă energetică asupra vieţii acestei femei. Ca în cazul Femeii Berbec, şi Femeia Scorpion are ca guvernator planeta Marte. Dar dacă în cazul zodiei Berbec energia marţiană este manifestată în sens yang, emisiv, pentru femeile din zodia Scorpion energia este de natură receptivă, yin. Marte era numit înca din vremuri străvechi zeul războiului, pentru că aduce cu el energia conflictului şi a luptei. De aceea, pentru nativele Scorpion, există o tendinţă înnăscută de a lupta cu ele însele, de purta bătălii cu propria lor persoană. Dar Marte este şi planeta erosului şi a amorului senzual. De aceea, aceste native sunt, asemenea bărbaţilor Scorpion, extrem de senzuale, iar datorită energiei receptive, această senzualitate este manifestată spre interior, ele atrâgându-şi partenerii printr-un magnetism deosebit.

Femeia născută în zodia Scorpion

Spre deosebire de zodia Berbec, zodia Scorpionului mai are un al doilea guvernator, şi anume planeta Pluton. Aceasta face parte din categoria planetelor transpersonale, acele planete aflate la o distanţă foarte mare de planeta noastră, motiv pentru care influenţa lor este mai degrabă la nivelul unor generaţii decât limitată la nivelul vieţii unei persoane. Poţi citi mai multe despre planete şi influenţa lor energetică în acest articol.

Astfel, Pluton afectează zodia Scorpionului prin energia pe care o revarsă asupra nativelor. Este vorba despre o energie transformatoare: fie aceste native îi transformă pe cei cu care intră în contact, fie ajung la o autotransformare de proporţii, care duce întotdeauna spre evoluţia sufletului. Această transformare plutoniană este asociată cu moartea, care poate fi una simbolică – moartea eului şi renaşterea într-o nouă personalitate, sau poate fi vorba de moartea fizică a unei persoane apropiate, care are un impact major asupra nativei din zodia Scorpion.

Personalitatea Femeii Scorpion

Personalitatea acestei femei este în strânsă legătură cu energia planetelor care o guvernează. Fiind vorba o zodie receptivă, nativa din Scorpion este extrem de intuitivă dar şi interiorizată. Ea poate fi introvertită, sau poate pur şi simplu să nu se deschidă complet decât de faţă cu persoanele pe care le consideră intime. Energia planetei Marte îi oferă acestei femei putere de iniţiativă, curaj şi îndrăzneală, pe care o femeie frumos armonizată va şti să le canalizeze în direcţia evoluţiei sale personale, pentru a-şi îndeplini menirea.

Femeia Scorpion - Personalitate
Femeia Scorpion – Personalitate, imagine de Honye Sanges via Pexels

Denumită şi secretoasa Zodiacului, femeia Scorpion este adepta a tot ceea ce înseamnă ocult, secret sau chiar interzis. În ciuda faptului că ţine multe secrete şi nu îi place deloc să se expună, ea de fapt resimte emoţii foarte puternice, fiind capabilă de o profunzime cum doar zodiile de apă pot resimţi. Poate tocmai acesta este motivul pentru care nu îşi permite să fie vulnerabilă – nu vrea să fie văzută în profunzime decât de aceia în care poate avea încredere.

Această femeie face schimbări destul de greu şi doar dacă este absolută nevoie, fiind vorba de un semn fix. Mai degrabă îndură cu perseverenţă neplăceri la locul de muncă sau în relaţiile apropiate, decât să pună piciorul în prag şi să facă schimbări. Altor femei din zodiile mutabile, femeia Săgetător, femeia Gemeni, femeia Fecioară sau femeia Peşti, le este mult mai uşor să îşi ia bagajele şi să plece atunci când o situaţie nu le mai convine. În schimb, femeia Scorpion rămâne acolo şi îndrură cât de mult posibil. Dar dacă ajunge la o extremă în care nu mai poate face faţă, poate deveni chiar răzbunătoare faţă de cei sau cele care i-au provocat situaţia neplăcută.

Calităţile Femeii Scorpion

Înainte să trecem la lista calităţilor acestei native, merită precizat faptul că poziţia planetelor din momentul naşterii noastre ne dă o predispoziţie spre anumite tendinţe legate de modul în care ne vom desfăşura viaţa. Dar fiecare dintre noi are liber arbitru, deci depinde de noi dacă vom avea intuiţia şi deschiderea să ascultăm de anumite semne, sau dacă vom rămâne orbi la aceste energii cosmice care ne influenţează. Calităţile femeii Scorpion se referă la acele atribute care sunt manifestate în momentul în care această femeie trăieşte o viaţă împlinită, armonioasă, în acord cu propria sa natură. Iată câteva dintre cele mai importante calităţi:

Energie transformatoare şi transfiguratoare

Se întâmplă adesea ca anumite persoane să intre într-o relaţie apropiată cu o nativă din zodia Scorpion, iar viaţa lor să se schimbe 180 de grade. Fie că e vorba de o relaţie romantică sau de o prietenie strânsă, femeile născute în zodia Scorpionului au această abilitate de a-i pune pe oameni faţă în faţă cu cele mai ascunse gânduri şi trăiri proprii, iar în urma acestor experienţe ei încep să se transforme, să evolueze. De asemenea, această energie se poate revărsa asurpa nativei din Scorpion însăşi, ducând către o puternică auto-transformare şi reinventare. Doar că aceste schimbări de obicei nu se întâmplă lin şi frumos. Adesea, ele sunt urmarea unei traume majore, a unei pierderi importante, putând chiar implica moartea cuiva apropiat. Se spune despre Scorpion că, asemenea păsării Phoenix, moare şi renaşte din propria-i cenuşă.

Scorpionul dă dovadă de o deosebită capacitate de introspecţie. Este capabil să îşi recunoască greşelile, să şi le asume şi să îi pară rău pentru ele. De asemenea, este capabil să îşi recunoască toate neajunsurile şi toate părţile la care mai are de lucru. Energia planetei marte îi dă forţa şi curajul să acţioneze pe baza acestor descoperiri, accelerându-i suferinţa care în final va duce la o renaştere a unui nou eu, am putea spune aproape a unui nou suflet purificat. Iar energia planetei Pluton are capacitatea de a aduce forţa Divină în viaţa femeii Scorpion, ceea ce va duce la o evoluţie sufletească, spre sacru şi transfigurare.

Femeia Scorpion Îndrăgostită
Femeia Scorpion Îndrăgostită, imagine de BARBARA RIBEIRO via Pexels

Senzualitate şi eros rafinate, elevate

Şi energia senzuală şi erotică a planetei Marte este folosită de femeia Scorpion tot cu scopul de a se tranforma şi a se auto-depăşi. O femeie Scorpion frumos armonizată, conştientă de magnetismul său irezistibil, va căuta în arta amorului căi spre a descoperi Divinul. Va fi interesată de continenţa amoroasă, de transmutarea şi sublimarea energiei erotice în energii mai elevate, mai pure. Atitudinea erotică se va manifesta pe toate planurile personalităţii sale, va face parte din charisma ei personală. În schimb, dacă această femeie nu este stăpână pe sexualitatea ei, sau dacă nu o recunoaşte şi nu o trăieşte la nivelul la care o resimte, va avea probleme pe toate planurie. Mai ales în cazul unei personalităţi pudice, care trăieşte în anumite restricţii culturale sau religioase, s-ar putea această femeie să fie învăţată încă de mică să îşi reprime pornirile amoroase. Se va simţi neîmplinită, va simţi că ceva e în neregulă cu ea, sau va dori chiar să fugă din contextul care îi impune astfel de limitări. O femeie Scorpion care înţelege că această energie erotică este o componentă importantă a personalităţii ei, va căuta mijloace să o exprime, să o manifeste, pentru că această energie o va pune în rezonanţă cu principiile Divine.

Fidelitate, loialitate

Fiind un semn fix, la fel ca femeia Taur, femeia Leu, şi femeia Vărsător în momentul în care îşi ia angajamentul să fie într-o relaţie cu cineva, această femeie îi va arătate fidelitate şi devotament celui ales. Mai mult decât atât, se poate spune că se va dedica trup şi suflet celeilalte persoane, şi relaţiei de iubire. Nu este uşor să câştigi încrederea acestei femei, dar în momentul în care începe să aibă încredere în tine, va fi extrem de implicată emoţional în relaţie. Energia marţiană, a determimnării şi a perseverenţei, va face această femeie să lupte cu încăpăţânare pentru bărbatul de lângă ea, dacă îl iubeşte cu adevărat. Această loialitate nu se manifestă doar în relaţia de cuplu, ci şi în relaţiile cu persoanele apropiate din jur. Pentru că Scorpionul nu este extrem de sociabil, nativa din Scorpion mai degrabă are câţiva prieteni foarte apropiaţi, decât să aibă multe relaţii superficiale cu mai multe persoane. Ea chiar poate considera că cei care au cercuri largi de prieni, de fapt nu au relaţii profunde. Iar faţă de aceşti prieteni, puţini dar intimi, pe care îi are, arată o deosebită loialitate şi devotament. Ştie că se poate baza pe ei la nevoie, şi le oferă tot suportul atunci când aceştia au nevoie.

Pentru femeia Scorpion, asumarea acţiunilor proprii şi a consecineţelor acţiunilor face parte din trăsăturile de caracter de bază. De aceea, aşteaptă şi de la cei din jur, mai ales de la partenerul de vaiţă, să îşi asume conştient consecinţele acţiunilor. Iar atunci când partenerul decide să o înşele, trebuie să ştie la ce să se aştepte. De notat este faptul că înşelatul nu se limitează la planul amoros. O trădare poate fi de multe feluri, de la neîmplinirea unei promisiuni, la minciună sau eschivare, aspecte care nu îi scapă unei femei atât de intuitive.

Psihologia Femeii Scorpion
Psihologia Femeii Scorpion, imagine de Jigar Maru de la Pexels

Defectele Femeii Scorpion

Atunci când nativa din zodia Scorpion nu duce o viaţă echilibrată, se manifestă nivelurile de vibraţie cele mai joase ale celor două planete care guvernează zodia, ducând la apariţia unor comportamente novice, pe car ele putem defini ca defecte. Iată câteva dintre acestea:

Tendinţe depresive, chiar autodistrugătoare

Energiile lui Marte şi Pluton sunt extrem de puternice, tocmai din acest motiv dau nativilor din zodia Scorpion puterea de a se transforma radical, sau de a avea un impact transformator asupra celorlalţi. Dar dacă nativa din această zodie nu este armonios dezvoltată, sau dacă trece prin perioade dificile, nu le va şti folosi în direcţia devzoltării, ci le va răsfrânge asupra propriei personalităţi. Trăirile sale interioare pot fi amplificate, chiar duse la extrem, iar o melancolie prelungită se poate tranforma în depresie, un deranj sau o jenă – în furie, o neplăcere cauzată de cineva – în dorinţe de răzbunare. Chiar dacă ştie să îşi ascundă trăirile de ochii celor din jur, atunci când suferă, suferinţa ei este extrem de profundă, şi orientată spre propria persoană. Atunci când greşeşte, se mustră extrem de dur. Atunci când cineva o respinge, începe să se respingă ea însăşi cu întreaga ei fiinţă.

Unul dintre motivele pentru care îi este dificil să depăşească aceste stări este legat de faptul că multe din fricile profunde pe care le are nu sunt conştiente. Ele vin din subconştient, şi sunt adesea deghizate, punând aceste fiinţe în situaţia dificilă de a nu şti ce e cu ele. Uneori ies la suprafaţă sub forma unor vise, a unor idei venite fără să se ştie de unde, şi pun nativele să treacă prin adevărate crize existenţiale, să se întrebe din ce motiv s-au născut, care e rostul lor pe această lume, dacă fac bine ceea ce fac, dacă au ales meseria potrivită, partenerul potrivit. Este foarte bine pentru aceste femei să facă primul pas spre auto-dezvoltare, depunând eforturi de auto-cunoaştere, de depăşirea fricilor. Primul pas ar fi apelarea la un consilier sau psiholog, iar după ce această etapă este parcursă, următorul nivel ar fi găsilea unei căi spirituale şi încrederea în Dumnezeu. Doar că Scorpionului îi este extrem de greu să îşi ia inima în dinţi şi să înceapă astfel de acţiuni. După ce primul pas a fost făcut, următoarele încep să vină de la sine.

Secrete, natură ocultă, mister dus la extrem

Misterul face parte din trăsăturile de personalitate de bază ale Scorpionului, şi chiar face ca nativele acestei zodii să fie extrem de atrăgătoare, chiar magnetice. Totuşi, trebuie învăţat cum să se dozeze această caracteristică, pentru că dusă la extrem, duce naştere la o personalitate dizarmonios secretoasă. Spre exemplu, femeia Scorpion are tendinţa de a-i descoase pe ceilalţi, de a pune foarte multe întrebări şi a afla totul despre ei, până la cel mai mărunt secret. Ar putea chiar fi detectivi particulari foarte buni, pentru că au o capacitate înnăscută să se orienteze intuitiv spre cele mai mărunte detalii, şi să descopere secrete ascunse şi diverse aspecte care celorlalţi le scapă. O anumită doză din acest comportament este acceptabilă şi chiar necesară în prima etapă a dezvoltării relaţiilor, atât cele de cuplu cât şi cele de prietenie sau colegialitate. După cum spuneam, nu leagă prietenii superficiale, şi are nevoie să cunoască cealaltă persoană în profunzime, îaninte de i se dezvălui.

Totuşi, unele femei Scorpion care nu sunt armonios dezvoltate, duc aceste comportamente la extrem, şi nu ştiu să se oprească în momentul în care s-au asigurat că cealaltă persoană este de încredere. În mod normal, atunci când se simt în siguranţă într-o nouă relaţie, ar fi firesc să înceapă să se dezvăluie câte puţin, să se arate şi să nu mai ţină atât de multe secrete. Unele dintre ele nu doar că nu se dezvăluie, ba chiar încep să folosească secretele pe care le-au aflat despre ceilalţi pentru a-i manipula, pentru a obţine ele însele anumite beneficii. Dar partea bună este că dacă îi încredinţezi un secret, iar relaţia voastră este sănătoasă, poţi avea încredere că nu îl va divulga.

Răzbunare, conflicte, pasiuni josnice

Dacă a ajuns să aibă o relaţie foarte strânsă, aproape intimă cu cineva, şi este trădată, atunci puterea sa de răzbunare poate depăşi orice proporţii. În general nu are această tendinţă de a se răzbuna pe o persoană oarecare când îi greşeşte. Mai degrabă apare tendinţa de a se răzbuna pe cineva pe care îl consideră extrem de apropiat, de care se simte trădată. Pentru că planeta Marte are energia pasiunilor puternice, nativele din Scorpion pot resimţi şi o dragoste puternică. Aceasta se poate tranforma în furie puternică în cazul în care a fost minţită sau înşelată, şi îi poate furniza putere nebănuită pentru a-şi duce la bun sfârşit puterea şi ideile de răzbunare.

Tot atunci când energia marţiană nu este frumos exprimată, aceasta poate da tendinţa spre conflicte. Iar energia lui Pluton amplifică aceste conflicte, determinând nativa Scorpion să le resimtă disproporţionat mai intens şi să se exprime furtunos, chiar agresiv. Pentru că Scorpionul este adesea caracterizat prin Totul sau nimic, sunt şanse ca în urma unui conflict femeia Scorpion să rupă definitiv şi irevocabil legăturile cu cealaltă persoană, să nu lase loc de iertare sau împăcare. Sau chiar dacă are loc o reconciliere, se va asigura ca pe viitor să nu se mai deschidă sufleteşte complet faţă de a cea persoană, să nu mai lase garda jos, pentru a nu mai fi din nou rănită.

Femeia Scorpion şi Erosul
Femeia Scorpion şi Erosul, imagine de Alexander Krivitskiy@krivitskiy via Unsplash

Femeia Scorpion în Pat şi în Relaţii

Intensitatea trăirilor acestei femei se manifestă şi pe planul amoros, atât la nivel afectiv cât şi la nivel erotic. Atunci când începe să iubească cu adevărat, iubeşte cu o pasiune nemaiîntâlnită. Atunci când face amor, se dăruieşte trup şi suflet. Fiind o zodie de apă, emoţiile pe care le resimte sunt de o profunzime aparte, iar dacă le arată în totalitate de la început, poate chiar să îşi sperie partenerul, dacă e luat pe nepregătite. Sau chiar dacă nu se va speria el, poate ea să aibă această teamă – că l-ar speria – şi alege adesea să îşi ascundă emoţiile, în aşteptarea momentului potrivit în care să se dezvăluie.

Femeia Scorpion Îndrăgostită

Dând dovadă de un mister nemaiîntâlnit, femeia Scorpion atrage aproape magnetic bărbaţii, seducându-i din priviri. Nu este deloc natural pentru ea să vâneze un bărbat, cum ar face poate o femeie cu energie mai yang, cum ar fi femeia Leu sau femeia Berbec. Ea este probabil cea mai senzuală femeie a zodiacului, şi chiar nativele care nu sunt neapărat cele mai frumoase, au o putere de seducţie incredibilă. La fel ca în celelalte planuri ale vieţii, pentru femeia Scorpion, în relaţia de dragoste este Totul sau nimic: fie se implică 100%, fie nu se implică deloc. Această atitudine faţă de iubire şi faţă de relaţie poate fi cu două tăişuri: pe deoparte, poate însemna o relaţie de cuplu implicată şi satisfăcătoare, pentru că majoritatea energiei este canalizată spre satisfacerea partenerului şi gestionarea eventualelor conflicte care pot apărea, pe de altă parte un asftel de comportament poate dezechilibra celelalte planuri sociale, legate de prieteni, colegi familie, deoarece femeia Scorpion, atunci când este îndrăgostită are tendinţa să se refugieze în iubire, şi să se izoleze, să se cuibărească la pieptul iubitului, renunţând la alte interacţiuni sociale.

Dus la extrem, un astfel de comportament poate deveni nociv din două motive: în primul rând, dezechilibrându-se planul social, femeia Scorpion riscă să rămână fără prieteni, fără un anturaj în afara relaţiei, sau poate chiar renunţa la pasiunile proprii de dragul iubirii. Aceasta poate duce chiar la o lipsă de iubire de sine, dacă ajunge să renunţe la părţi importante din personalitatea sa, din activităţile care o făceau fericită, pentru a se dedica în totalitate relaţiei de cuplu. În al doilea rând, o astfel de iubire poate deveni sufocantă, sau relaţia poate deveni plictisitoare. Dacă fiecare dintre cei doi parteneri se izolează în relaţie, şi nu mai are alte activităţi în afara cuplului, alte interacţiuni sociale, relaţia ajunge să se consume prematur iar flacăra iubirii dispare. De aceea, recomandat ar fi ca această femeie să ştie să se retragă cu măsură, atât cât are nevoie pentru a se crea cadrul intim de care are nevoie, dar să nu rupă de tot legătura cu lumea exterioară, pentru a se asigura că nu îşi pierde personalitata în detrimentul relaţiei de cuplu. Astfel, se va asigura şi că aduce noutate în permanenţă în relaţia sa.

În plus, femeia Scorpion are o determinare înnăscută. Dacă ajunge să îşi cunoască menirea în viaţă, dacă lucrează intens la planul său de autotransformare, ea va resimţi că o astfel de dinamică în relaţie o îngrădeşte. De aceea, bărbatul de lângă ea trebuie să ştie să o iubească atât de intens pe cât are ea nevoie, dar totodată să îşi şi ofere libertatea, sau chiar sprijin, în planurile şi acţiunile pe care le întreprinde.

Femeia Scorpion în Pat

Pentru femeia Scorpion, viaţa fără eros este de neconceput. Atitudinea erotică se regăseşte în trăsăturile de personalitate de bază ale acestei femei. O femeie frumos armonizată va emana o energie erotică subtilă, rafinată, iar o femeie care nu este frumos trezită în feminitatea sa, va cădea mai degrabă în latura vulgară, fiind percepută ca o femeie uşoară. Debordând de senzualitate din toţi porii, femeia Scorpion are de învăţat o lecţie importantă: să nu confunde sexul cu dragostea. Pentru că sunt atrase de bărbaţii misterioşi, în căutarea intimităţii, şi pentru că au apetitul deschis pentru eros şi amor, pot ajunge cu un bărbat în dormitor destul de repede. Dar, mai ales dacă actul amoros este efervescent şi pasional, riscă să confunde acest act atât de intim cu dragostea, şi uneori chiar nu este cazul. De aceea, trebuie să aibă mare grijă pe cine acceptă în dormitorul ei, pentru că altfel riscă să fie profund rănită.

La fel cum trăieşte emoţiile în cea mai mare profunzime, aşa trăieşte şi actul amoros, deplin, profund, în totalitate. Senzualitatea o defineşte, şi din acest motiv trăieşte întâlnirile amoroase cu pasiune şi entuziasm. Are nevoie de amor cantitativ şi calitativ. Dar totuşi, Scorpionul fiind un semn fix, s-ar putea să aibă anumite reţineri când vine vorba de a experimenta în dormitor. Dar cu timpul, şi pentru că este curioasă, se va deschide spre orice ar avea posibilitatea să îi aducă un plus de plăcere, cu condiţia să se simtă în siguranţă lângă partener. Tantra, Kama Sutra, continenţa amoroasă, sunt toate subiecte de interes pentru această femeie, şi când începe să cunoască aceste aspecte, ajunge să devoreze tot ce se găseşte pe această temă. Dar pentru asta trebuie să îşi înfrunte pudoarea, mai ales dacă a fost crescută într-un mediu în care i se spunea că este ruşinos ca fetele să fie interesate de aşa ceva. Dar chiar dacă afişează o alură de fetiţă cuminte, nu poate cunoaşte nimeni ce mistere ascund profunzimile fiinţei sale.

Un alt aspect important este acela că zodia Scorpionului este în strânsă legătură cu nivelurile superioare ale energiei erosului transmise de planeta Marte. Una dintre lecţiile acestor native este de a învăţa cum să transmute şi să sublimeze energiile erotice la nivelul centrilor de forţă superiori, să înveţe să stăpânească contineţa amoroasă şi să înţeleagă legătura dintre amor şi Divinitate. Prin posturi de hatha yoga, prin meditaţie sau prin diferite tehnici de amplificare a feminităţii, cum este masajul căprioarei, exerciţiile cu oul de jad, şi multe, multe altele, aceste energii amoroase joase pot fi rafinate şi transmutate la nivelurile superioare, ajungând să creeze o legătură mai apropiată cu Divinitatea. O astfel de atitudine o ajută pe femeia Scorpion să îşi trăiască viaţa in acord cu propria menire. Mai mult decât atât, începând să se deschidă şi să perceapă tot mai aproape energia Divină, va reuşi să depăşească cu succes şi toate încercările la care e predispusă, cum ar fi fricile inconştienţe, tendinţa de auto-distrugele, predispoziţia la depresii, şi toate celelalte valenţe joase ale planetelor guvernatoare.

Femeia Scorpion şi latura sa ocultă
Femeia Scorpion şi latura sa ocultă, fotografie de Jigar Maru via Pexels

Cum Cucereşti Femeia Scorpion?

Dacă doreşti să cucereşti o femeie născută în zodia Scorpionului, să fii pregătit pentru această provocare. În primul rând, trebuie să ţii cont de natura ei retrasă şi intimă: până când nu te va cunoaşte suficient de bine, şi nu va decide ea că e cazul să aibă încredere în tine, nu te va lăsa să o cunoşti cu adevărat. Te va lăsa să vezi exact atât cât doreşte ea să vezi. Este ea însăşi atrasă de bărbaţii care au o aură misterioasă, mai ales pentru că îi place să investigheze şi să descopere secrete pe care nu oricine le cunoaşte. Această atracţie spre mister o poate duce şi situaţii în care se îndrăgosteşte de bărbaţi care deja au o relaţie cu altcineva, motiv pentru care întâlnirile se vor face pe ascuns, în secret, ea ocupând rolul de amantă. Chiar dacă în anumite situaţii poate accepta rolul de amantă, ceea ce îşi doreşte cu adevărat este să întâlnească un bărbat care să îi înţeleagă şi să îi accepte intensele trăiri pasionale şi emoţionale, fiind totodată stâlpul pe care ea să se poată baza atunci când are nevoie.

Acestei femei trebuie să îi îndeplineşti dorinţele amoroase, ştiind să dozezi nevoia ei de pasiune cu picanteriile din dormitor. Ea preferă o călătorie în cuplu în detrimentul unei excursii de grup, preferă o seară romantică în dormitor unei ieşiri în club. Întotdeauna va prefera intimitatea în devafoarea socialului, iar atunci când e forţată să petreacă mult timp înconjurată de mulţi oameni, se poate simţi epuizată.

La prima vedere, ea poate părea timidă, dar aceasta este doar o aparenţă. Totuşi, este vorba de o femeie guvernată de Marte, planeta acţiunii, deci timiditatea nu îi este caracteristică. Ceea ce o poate face să pară mai degrabă introvertită decât timidă este reţinerea sa de a se arăta lumii, preferinţa de a nu se dezvălui. De aceea, un bărbat care doreşte să o cucerească nu trebuie să forţeze această latură. Mai degrabă trebuie să înveţe să se dezvăluie el, pentru a-i câştiga încrederea, şi a-i lăsa ei loc să se dezvăluie atunci când se simte în siguranţă. Totuşi, nu trebuie nici el să se dezvăluie în totalitate. Ea este atrasă de mister, deci atunci când nu ştie tot, interesul său va rămâne viu.

În strânsă legătură cu loialitatea ei este şi dorinţa ei de a fi respectată. De aceea, un bărbat care ştie să o respecte va avea toată admiraţia ei. În plus, ea doreşte să vadă în bărbatul de lângă ea că îşi asumă greşelile şi deciziile, că recunoaşte când greşeşte, că execută atunci când promite. Doar aşa va avea o şansă să îi câştige inima, şi să o determine să lase garda jos şi să se apropie atât sufleteşte cât şi trupeşte.

Misterioasa Femeie Scorpion
Misterioasa Femeie Scorpion, imagine de Mahir Uysal@mahiruysal via Unsplash

Dacă eşti o nativă din zodia Scorpionului, sau dacă cunoşti o nativă din această zodie, şi doreşti să te apropii de ea, am o serie de recomandări de cărţi care pot descrie şi pot ajuta această femeie să se cunoască mai bine, şi să îşi înţeleagă calea de urmat.

  • pentru a descoperi legătura cu Divinul şi lumea cerească, recomandarea ar fi cărţile scrise de Chico Xavier, un medium care a scris o serie de cărţi inspirate de Divinitate, inclusiv legate de viaţa de apoi, dar şi legat de alte aspecte ale lumii spirituale
  • pentru că moartea face parte din natura Scorpionului, recomand acestor native să citească cât mai multe despre acest subiect, atât despre moartea propriu-zisă cât şi despre viaţa după moarte. Din păcate, moartea a devenit un subiect tabu în lumea Occidentală, dar culturile estice o înţeleg mai bine şi nu se tem de ea. Cartea Tibetană a Morţilor este un exemplu despre cum este văzută moartea în Tibet, şi ce se întâmplă cu sufletul după ce părăseşte planul fizic. Viaţa după moarte a lui Deepak Chopra este un alt exemplu de carte care tratează viaţa după moarte din perspectiva mai multor religii, inclusiv cele din Est. Despre Moarte şi a Muri este o carte adresată mai degrabă celor care urmează să piardă pe cineva apropiat, care să îi susţină şi să îi înveţe cum să îi ajute pe cei care se pregătesc să facă marea trecere şi care, adesea, nu ştiu cum să vorbească despre acest subiect.
  • Erosul este un alt aspect definitoriu pentru Femeia Scorpion. De aceea, ea trebuie să înveţe să îşi rafineze energia erotică, ceea ce poate învăţa din cărţile scrise de Mantak Chia precum Femeia Multiorgasmică sau Orgasmul multiplu în cuplu.

Menţiune: linkurile către aceste cărţi sunt de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vei cumpăra vreuna din cărţi folosind linkul de afiliere, proprietarul siteului Astrologie-Zodii.ro poate primi un mic comision din valoarea acestei tranzacţii. 

Pentru a afla mai multe despre personalitata noastră sau a altcuiva, trebuie să ţinem cont de faptul că zodia (poziţia Soarelui) se referă la trăsăturile noastre sufleteşti, în timp ce personalitatea este dată de poziţia Ascendentului, acesta putând să se afle într-o altă zodie în momentul naşterii noastre. Află mai multe despre Ascendentul Zodiacal şi cum îl poţi calcula urmărind acest link.

Fotografie featured de  Hồng Xuân Viên via Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *